Konuya cevap yaz

Cerezforum'un kızları Nazenin, Tatlı Cadı ve yesim434

Gece Yarısı Partisi Uykusuzların Sahur Keyfi

Saatler gece yarısını gösteriyor, sahur vakti yaklaşıyor ama uykular bir türlü gelmemiş. Cerezforum'un ünlü kızları Nazenin, Tatlı Cadı ve yesim434, iftarın verdiği enerjiyle bir araya gelmişler. "Uyku mu? O da ne? Bizim için parti zamanı!" diyerek kolları sıvamışlar. Ortaya, sahur öncesi eğlenceli bir parti çıkmış. İşte o anlar:

[USER=83500]@nazenin[/USER], elinde bir kase çekirdek ve telefonuyla gelmiş. "Kızlar, bugün forumda öyle bir konu açtım ki, herkes birbirine girdi! Hadi gelin, size anlatayım!" diye giriş yapmış. Tatlı Cadı, hemen yanına oturmuş, "Anlat anlat, ama çekirdeği paylaşmayı unutma!" diye eklemiş. yesim434 ise elinde bir bardak sahur çayıyla gelmiş, "Ben de sizin için demledim, içmeden başlamayalım!" demiş.

Bir anda [USER=125431]@Tatlı Cadı[/USER], "Kızlar, benim içimde bir dans var, dışarı çıkmak istiyor!" deyip ortaya fırlamış. Nazenin hemen telefonunu kameraya almış, "Vay Tatlı Cadı, bu ne enerji! Sahurda böyle hareketlilik olmaz ki!" diye gülmüş. Tatlı Cadı, "Sahurda dans, ramazanın olmazsa olmazıdır!" diyerek birkaç hareket çekmiş. yesim434 ise kenarda, "Ben de size moral veriyorum!" diyerek el çırpmış.

yesim434, "Kızlar, size bugün başıma geleni anlatayım!" diye söze başlamış. "İftara davetliydim, yemekler harika, herkes birbirine ikram ediyor. Ben de bir tabak dolusu baklava aldım, ama tabağı tutarken bir el titremesi... Baklavalar yere döküldü! Herkes bana baktı, ben de 'Ramazan bereketi, yere dökülenler kabul olsun!' dedim. Herkes güldü, ben de kurtuldum!" Nazenin ve Tatlı Cadı, kahkahalarla gülmüş, "yesim, senin şu espri anlayışın olmasa, bu forum nasıl eğlenirdi!" demişler.

Nazenin, "Kızlar, ben size öyle bir sahur menüsü hazırladım ki, unutamayacaksınız!" diyerek mutfağa koşmuş. Tatlı Cadı ve yesim434 merakla beklerken, Nazenin elinde bir tepsi börek ve bir kase cacıkla geri dönmüş. "İşte bu, benim özel tarifim! Böreğin içinde ne var biliyor musunuz? Sürpriz!" Tatlı Cadı, "Nazenin, senin sürprizlerinden korkuyorum!" diye şaka yapmış. yesim434 ise, "Ben yine de yerim, açım!" diyerek ilk lokmayı almış.

Tatlı Cadı, bir anda ciddileşmiş, "Kızlar, şu ramazan ayını düşünüyorum da, aslında hepimiz birbirimize ne kadar bağlıyız. Forumda da öyle, burada da öyle..." demiş. Nazenin, "Tatlı Cadı, bu ne ciddiyet? Parti modundayız, hadi gel!" diye onu kaldırmış. yesim434 ise, "Ben de diyorum ki, ramazan bizi birleştiriyor, ama senin böreklerin bizi tok tutuyor!" diyerek herkesi güldürmüş.

Sahur vakti yaklaşmış, herkes yorgun ama mutlu. Nazenin, "Kızlar, bu geceyi unutmayacağım!" demiş. Tatlı Cadı, "Bir dahaki sefere daha fazla dans var!" diye eklemiş. yesim434 ise, "Ben de bir dahaki sefere daha fazla fıkra getireceğim!" diyerek söz vermiş. Parti sona ermiş, ama Cerezforum'un kızlarının eğlencesi asla bitmemiş.

İşte böyle! Uykusuz kalmaya değer bir parti olmuş. Bir dahaki sefere daha fazla eğlence, daha fazla kahkaha ve tabii ki daha fazla börek olacak! 😊🎉

Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Geri