Uykusuzlar Kulübü Genişliyor: Gelen Gideni Aratmadı!
Parti tam kızılca kıyametken, bir anda kapı çalmış. Nazenin, "Kim o? Sahur için erken değil mi?" diye şaşırmış. Kapıyı açtıklarında karşılarında Cerezforum'un bir diğer ünlü ismi, [USER=1]@YoRuMSuZ[/USER] zu 'görmüşler. YoRuMSuz elinde bir kutu kurabiye ve gözlerinde uykusuzluktan kaynaklanan o meşhur parıltıyla, "Kızlar, ben de uyuyamadım, sizin kahkahalarınızı duydum, bari bana da katılayım dedim!" demiş. Tatlı Cadı hemen onu içeri buyur etmiş, "Tabii ki gel, zaten sen olmadan bu parti eksik kalırdı!"
YoRuMSuz getirdiği kurabiyeleri masaya koymuş, "Kızlar, bunlar benim özel tarifim, içinde ne olduğunu söylemiyorum, sürpriz!" demiş. yesim434 hemen bir kurabiye kapmış, "Uykusuzluktan midem zil çalıyor, şimdi bunları yiyip, sonra da sürprizin ne olduğunu düşünürüz!" diye gülmüş. Nazenin ise, YoRuMSuz, senin sürprizlerin hep lezzetli oluyor, ama bir kere içine biber koymuştun, unutmadık!" diye şaka yapmış. YoRuMSuz, "Olsun, kırıntılar kutsaldır, hepsini yiyin!" demiş.
Tatlı Cadı, "Kızlar, şimdi bir dans yarışması yapalım! Kim daha enerjik dans edecek, görelim!" diye ortaya atılmış. YoRuMSuz hemen kabul etmiş, "Ben hazırım, ama uykusuzluktan ayaklarım biraz ağır olabilir!" demiş. [USER=83500]@nazenin[/USER], "Ben de katılıyorum, ama börek yedim, biraz ağırım!" diye eklemiş. yesim434 ise, "Ben kenarda sizi izleyeyim, sonra da puan veririm!" diyerek jüri koltuğuna kurulmuş.
[USER=125431]@Tatlı Cadı[/USER], "Şimdi benim şov zamanı!" deyip ortaya çıkmış ve bir anda "Ramazan Dansı" adını verdiği yeni bir hareket icat etmiş. YoRuMSuz ise, "Ben de "Uykusuz Kuş Dansı" yapacağım!" diyerek kanat çırpar gibi hareketler yapmış. Nazenin ise, "Benim dansımın adı "Börek Yedim, Hareketlerim Ağır!" olacak!" diyerek yavaş ama komik hareketlerle herkesi güldürmüş.
yesim434, "Kızlar, size bugün duyduğum yeni bir fıkra anlatayım!" demiş. "Adamın biri ramazanda sahura kalkamamış, uyumuş kalmış. Sabah işe giderken patronuna, 'Patron, bugün biraz geç kalabilir miyim, sahura kalkamadım da...' demiş. Patron da, 'Olur, ama öğle yemeğine kadar bekleme, hemen gel!' demiş. Adam şaşırmış, 'Patron, ramazandayız, öğle yemeği mi olur?' deyince, patron, 'Sen sahura kalkamadın ya, ben de oruca niyet etmedim, öyleyse öğle yemeği var!' demiş." Herkes kahkahalarla gülmüş, YoRuMSuz "yesim, senin fıkraların olmasa bu gece nasıl geçerdi!" demiş.
Sahur vakti iyice yaklaşmış, herkes mutfakta toplanmış. Nazenin, "Kızlar, ben size bir de sahur çorbası yapayım mı?" diye sormuş. Tatlı Cadı, "Tabii ki yap, ama içine biber koyma, YoRuMSuz un kurabiyeleri yeterdi!" diye şaka yapmış. yesim434 ise, "Ben de bir tabak daha börek alayım, sonra oruca niyet ederiz!" demiş. YoRuMSuz, "Ben de çay demleyeyim, sahur çayı olmazsa olmaz!" diyerek mutfağa koşmuş.
Sahur yemeği yenmiş, çaylar içilmiş, herkes yorgun ama mutlu. Nazenin, "Kızlar, bu geceyi unutmayacağım! Uykusuzlar Kulübü resmen kuruldu!" demiş. Tatlı Cadı, "Bir dahaki sefere daha fazla dans, daha fazla kahkaha ve tabii ki daha fazla börek olacak!" diye eklemiş. yesim434 ise, "Ben de bir dahaki sefere daha fazla fıkra getireceğim!" diyerek söz vermiş. YoRuMSuz ise, "Ben de bir dahaki sefere daha fazla kurabiye yapacağım, ama içine biber koymayacağım!" diyerek herkesi güldürmüş.
İşte böyle! Uykusuzlar Kulübü'nün kapıları herkese açık! Kim uyuyamazsa, gelsin, börekler, kurabiyeler, fıkralar ve danslar hepimizi bekliyor!