yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Ekm 2007 #1 Redhouse İngilizce - Türkçe ve Türkçe - İngilizce Sözlük. Şu ana kadar çıkarılmış olanlardan en iyisi. 100.000 in üzerinde sözcük. Sesli kullanım. ve tamamen Full sınırsız. Boyutu Yaklaşık Olarak: 241.1 Mb
Redhouse İngilizce - Türkçe ve Türkçe - İngilizce Sözlük. Şu ana kadar çıkarılmış olanlardan en iyisi. 100.000 in üzerinde sözcük. Sesli kullanım. ve tamamen Full sınırsız. Boyutu Yaklaşık Olarak: 241.1 Mb
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Ekm 2007 #4 Bunlarda öyle bir sifre gerektigini ben hic görmedim di Cünkü bazen kendimde yukluyorum bu sekil programlari Ben hic karsilasmadim
Bunlarda öyle bir sifre gerektigini ben hic görmedim di Cünkü bazen kendimde yukluyorum bu sekil programlari Ben hic karsilasmadim
düşünceli Katılımcı 17 Ekm 2007 #5 sanırım yanıtım yanlış anlaşıldı ben (...Rar...) şifresinden bahsediyorum . Dosyaları çıkarırken rar şifresi soruyo. Yani paketler şifrelenmiş. Umarım şifreyi biliyorsunuz.
sanırım yanıtım yanlış anlaşıldı ben (...Rar...) şifresinden bahsediyorum . Dosyaları çıkarırken rar şifresi soruyo. Yani paketler şifrelenmiş. Umarım şifreyi biliyorsunuz.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 19 Ekm 2007 #6 Sifreyi yazdim altin Tesekkür
düşünceli Katılımcı 20 Ekm 2007 #7 ilginize teşekkür ederim. şifreyi deneyip buradan bilgi vereceğim.
düşünceli Katılımcı 20 Ekm 2007 #8 şifrede sorun yok ve gerçekten harika bir sözlük. ingilizceyle ilgilenenler için her seviyede kullanılabilir diye düşünüyorum.
şifrede sorun yok ve gerçekten harika bir sözlük. ingilizceyle ilgilenenler için her seviyede kullanılabilir diye düşünüyorum.
Mc_ÖRGE Kaptan Özel üye 16 Ekm 2009 #9 Linklerden biri kırık olduğu için geçici süre geri dönüşüme alınmıstır
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Ekm 2009 #10 Merak ettim gercekten linkler kirikmi yoksa degilmi bende acildida