RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Nsn 2014 #1 Ölen birinin başka bir vücutta,başka bir bedende dünyaya gelerek yaşamını devam ettirmesi çok eski bir inançtır.
Ölen birinin başka bir vücutta,başka bir bedende dünyaya gelerek yaşamını devam ettirmesi çok eski bir inançtır.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Nsn 2014 #2 Bazen "ben bunu daha önce yaşadım" dediğimiz andır. Bu şekilde sinek vale bir servet kazandırmıştı bana
Bazen "ben bunu daha önce yaşadım" dediğimiz andır. Bu şekilde sinek vale bir servet kazandırmıştı bana
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 10 Nsn 2014 #3 YoRuMSuZ dediki: Bazen "ben bunu daha önce yaşadım" dediğimiz andır. Bu şekilde sinek vale bir servet kazandırmıştı bana Genişletmek için tıklayın... Evet bazen bu duyguyu bende yaşıyorum anın tekrarı gibi
YoRuMSuZ dediki: Bazen "ben bunu daha önce yaşadım" dediğimiz andır. Bu şekilde sinek vale bir servet kazandırmıştı bana Genişletmek için tıklayın... Evet bazen bu duyguyu bende yaşıyorum anın tekrarı gibi
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Nsn 2014 #4 Sanirim ilkokuldaydim ölümsüz ece diye bir kitap okumustum ve o kitapla kesfetmistim bu kavrami ( : Ruyalarima girdigini hatirliyorum
Sanirim ilkokuldaydim ölümsüz ece diye bir kitap okumustum ve o kitapla kesfetmistim bu kavrami ( : Ruyalarima girdigini hatirliyorum
felsefe_mi ...!... Özel üye 13 Nsn 2014 #5 İnanmadığım olaydır kendileri Pythagoras zamanında benzer şekli vardır.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Nsn 2014 #6 Değişik bir olay.. Daha önceki hayatında kişisel gelişiminle ilgili eksik kalan tarafları tamamlamak için buna uygun bir hayatta tekrar doğduğunu savunuyordu sanırım. Şahsen ben tekrar dünyaya gelmek istemezdim, umarım yoktur böyle bir şey
Değişik bir olay.. Daha önceki hayatında kişisel gelişiminle ilgili eksik kalan tarafları tamamlamak için buna uygun bir hayatta tekrar doğduğunu savunuyordu sanırım. Şahsen ben tekrar dünyaya gelmek istemezdim, umarım yoktur böyle bir şey
Meryy Katılımcı 14 Nsn 2014 #7 Ahada şuraya yazıyorum hayatımdaki adam, tekrar dünyaya gelip bi başkasının kayatına girerse ben de onu bulmak için geri gelirim asdfghj
Ahada şuraya yazıyorum hayatımdaki adam, tekrar dünyaya gelip bi başkasının kayatına girerse ben de onu bulmak için geri gelirim asdfghj