• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Resimlerinizi Çok Şahane Görüntülerle Donatın

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Tanıtım:
Resimlerin arka planlarını düzenlemek için bir çok program bulunmaktadır. Bu programlardan biride Magic Photo Editor programıdır. Magic Photo Editor programıyla resimlerinizin arka planlarını değiştirebilir, resimlerinize çeşitli efektler verebilirsiniz.

Programın genel özelliklerine bakacak olursak;
— Programın içerisinde 200 adet maske bulunmakta ve bu maskeleri resimlerinize uygulayabilirsiniz.
— Programda 60 tane çiçek resmi bulunmakta olup bu resimleri fotoğraflarınızı güzelleştirmek için kullanabilirsiniz.
— Programda fotoğraflarınızı ilginç hale getirebileceğiniz 120 tane karikatür resmi bulunmaktadır.
— Fotoğraflarınıza text editörü ile yazılar yazabilirsiniz.
— Ayrıca programda 200 adet çerçeve(Frame) bulunmakta olup, resimleriniz de bu çerçeveleri kullanabilirsiniz.

Super bir program yalniz senin verdigin adresten indirdim fakat kuramadim ama orada yazili olan adresinden full versiyonu indirip kurdum super bir program cok tesekkurler kullanimida cok basit herkese tavsiye ederim

Düsünceli özel mesajla kimseye yardim etmiyoruz Kardesimm Bana yazdigin sorulari genele yazarsan herkes yardim eder
Anlayisinizdan dolayi Tesekkürler

Geri