YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mrt 2014 #1 Mevcut rütbelerimiz aşağıdaki şekilde arkadaşlar. Usta, Uzman ve Üstat ifadelerinin yerine daha hoş akılda kalıcı rütbeler bulsak iyi olur kanısındayım. Var mı önerisi olan?
Mevcut rütbelerimiz aşağıdaki şekilde arkadaşlar. Usta, Uzman ve Üstat ifadelerinin yerine daha hoş akılda kalıcı rütbeler bulsak iyi olur kanısındayım. Var mı önerisi olan?
r0se Forum Onuru Özel üye 9 Mrt 2014 #2 Eğer buraya özgü derseniz... Katılımcı cerez Aktif cerez Cerez tutkunu Cerezci Cerez Ailesinden gbi bnm fikrim Upvote 0 Downvote
Eğer buraya özgü derseniz... Katılımcı cerez Aktif cerez Cerez tutkunu Cerezci Cerez Ailesinden gbi bnm fikrim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Mrt 2014 #3 cerezciyi sevdim.. ustanın yerine gayet uyar aslında Upvote 0 Downvote
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Mrt 2014 #4 Üyecik yerine çıtır çerez denebilir aslında ben öyle diyorum şahsen Upvote 0 Downvote
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Mrt 2014 #6 çerezci güzel çerezle ilgili her şey olabilir Upvote 0 Downvote
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Mrt 2014 #7 yorumsuz rütbeler oluşuyor bencee öneriler hoş.. çıtır çerez çerezcik çerezci Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 9 Mrt 2014 #8 Çerezsever Çerezdelisi bnlarda yenı geldi aklıma Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Mrt 2014 #9 Üyecik olayı lafta kaldı zaten ya daha ilk mesajda yok oluyo o Bu pencereden bakmamıştım olaya Güzel öneriler çıkıyo hatta tepeden tırnağa bir değişime gidebiliriz Upvote 0 Downvote
Üyecik olayı lafta kaldı zaten ya daha ilk mesajda yok oluyo o Bu pencereden bakmamıştım olaya Güzel öneriler çıkıyo hatta tepeden tırnağa bir değişime gidebiliriz
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Mrt 2014 #10 @r0se harikasın bencee biraz düşünürsen çok daha hoş şeyler çıkaracaksın.. Upvote 0 Downvote