UzmaNN Üyecik 21 Ekm 2013 #1 S.A / A.S Netten gezerken denk geldim ortama felan kanım kaynayınca bi selam vermemezlik olmaz diye düsünerekten bir hayırlı olsun mesajı karaLıyım dedim ( : basarılarınızın devamını dilerim..
S.A / A.S Netten gezerken denk geldim ortama felan kanım kaynayınca bi selam vermemezlik olmaz diye düsünerekten bir hayırlı olsun mesajı karaLıyım dedim ( : basarılarınızın devamını dilerim..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Ekm 2013 #2 Aleyküm selam aramıza hoşgeldin @UzmaNN Keyifli forumlar diliyorum Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ekm 2013 #4 Hoşgeldin @UzmaNN, iyi forumlar. Son düzenleme: 26 Ock 2014
UzmaNN Üyecik 21 Ekm 2013 #5 MeRciMeK dediki: Hoşgeldin.. S ler neden büyük acaba ? ( : Genişletmek için tıklayın... Klavye arızaları desek daha iyi oLur galiba düzeltildi . hos bulduk tesekkür ederim.
MeRciMeK dediki: Hoşgeldin.. S ler neden büyük acaba ? ( : Genişletmek için tıklayın... Klavye arızaları desek daha iyi oLur galiba düzeltildi . hos bulduk tesekkür ederim.