Ella Katılımcı 10 Eyl 2017 #2 sabah 7 bucuk cuma yagıslı birgün dunyaya merhaba demişim melekler aglıyomus hatta dunyaya bir melek geldi diye gerisini sız dusunun.asfdffgh
sabah 7 bucuk cuma yagıslı birgün dunyaya merhaba demişim melekler aglıyomus hatta dunyaya bir melek geldi diye gerisini sız dusunun.asfdffgh
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Eyl 2017 #3 Ah bilsem yükselenimi bulcamda Orası muallakta kalmış kaçta doğdum bilmiyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 24 Eyl 2023 #5 Akşam üstü 6 gibi
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Eyl 2023 #6 yahu ben kar tipi zamanında doğmuşum kurtlar ulurken bunu bana ahirette de sorsalar cevap veremem ama yakın zamanda dünyaya gelenlerin isim tabelasında doğduğu saat yazıyor gece yarisindan sonradir insallah
yahu ben kar tipi zamanında doğmuşum kurtlar ulurken bunu bana ahirette de sorsalar cevap veremem ama yakın zamanda dünyaya gelenlerin isim tabelasında doğduğu saat yazıyor gece yarisindan sonradir insallah
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Eyl 2023 #8 Ben hiç bilmem bir derler leylekler getirdi bir derler seni çingene lerden aldık Onun ne siz sorun nede ben söyleyin arkadaşlar
Ben hiç bilmem bir derler leylekler getirdi bir derler seni çingene lerden aldık Onun ne siz sorun nede ben söyleyin arkadaşlar
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Eyl 2023 #9 yesim434 dediki: Ben hiç bilmem bir derler leylekler getirdi bir derler seni çingene lerden aldık Onun ne siz sorun nede ben söyleyin arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... Aaaaa beni de köprü altında bulmuşlar
yesim434 dediki: Ben hiç bilmem bir derler leylekler getirdi bir derler seni çingene lerden aldık Onun ne siz sorun nede ben söyleyin arkadaşlar Genişletmek için tıklayın... Aaaaa beni de köprü altında bulmuşlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Eyl 2023 #10 Çağlayağmur dediki: Aaaaa beni de köprü altında bulmuşlar Genişletmek için tıklayın... Demmekki tek ben değilmişim acep bizim gibi forum da kaç kişi var
Çağlayağmur dediki: Aaaaa beni de köprü altında bulmuşlar Genişletmek için tıklayın... Demmekki tek ben değilmişim acep bizim gibi forum da kaç kişi var