yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ekm 2021 #1 Yurtdisinda ’kis saati uygulaması başlıyor haftasonu saatlerinizi geri almayi unutmayin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 29 Ekm 2021 #2 Bizde de alınsa ya sabah mı akşam mı ayırt edemiyoruz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ekm 2021 #3 Polyanna dediki: Bizde de alınsa ya sabah mı akşam mı ayırt edemiyoruz Genişletmek için tıklayın... Aslinda benim icin cok fark etmiyorr saatlerin geri alinmasi ben sabah ise giderkende karanlik oluyor gece gelirkende ) ama biri alip digeri almayinca gercekten kötü oluyor mesala simdi bizim Türkiye ile iki saat aramizda fark olucak
Polyanna dediki: Bizde de alınsa ya sabah mı akşam mı ayırt edemiyoruz Genişletmek için tıklayın... Aslinda benim icin cok fark etmiyorr saatlerin geri alinmasi ben sabah ise giderkende karanlik oluyor gece gelirkende ) ama biri alip digeri almayinca gercekten kötü oluyor mesala simdi bizim Türkiye ile iki saat aramizda fark olucak