Suskun V.I.P V.I.P 20 Ksm 2009 #1 Sabundan Süsler Yapma - Sabun Süsleme Sabundan yeteneğinize bağlı olarak, değişik fikirler üreterek farklı süslemeler yapmanız mümkün.. Çiçekten tutta, sepete kadar sabundan süslemeler, farklı tasarımlar yapabilirsiniz. Tamamı sizin düşüncenize ve el becerinize kalmış.
Sabundan Süsler Yapma - Sabun Süsleme Sabundan yeteneğinize bağlı olarak, değişik fikirler üreterek farklı süslemeler yapmanız mümkün.. Çiçekten tutta, sepete kadar sabundan süslemeler, farklı tasarımlar yapabilirsiniz. Tamamı sizin düşüncenize ve el becerinize kalmış.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Eyl 2015 #3 dderya dediki: Ben de yapmak istiyorum cok tatli bunlarrrr Genişletmek için tıklayın... Ee o zaman çalışmalarını bekliyoruz diyelim
dderya dediki: Ben de yapmak istiyorum cok tatli bunlarrrr Genişletmek için tıklayın... Ee o zaman çalışmalarını bekliyoruz diyelim
dderya kOkOşŞ V.I.P 10 Eyl 2015 #4 ZeyNoO dediki: Ee o zaman çalışmalarını bekliyoruz diyelim Genişletmek için tıklayın... Peki bu süsleri falan nasil yapistirabilirim diyecektim kiii forumda konusu acilmis zaten deneyecegim gercekten hoslar masama cok yakisir
ZeyNoO dediki: Ee o zaman çalışmalarını bekliyoruz diyelim Genişletmek için tıklayın... Peki bu süsleri falan nasil yapistirabilirim diyecektim kiii forumda konusu acilmis zaten deneyecegim gercekten hoslar masama cok yakisir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Mrt 2022 #5 Bunlar cok güzel çalismalar artik cok fazlakarsima çikmaya basladi bahceye yardim icin bunlardan deneye bilirim
Bunlar cok güzel çalismalar artik cok fazlakarsima çikmaya basladi bahceye yardim icin bunlardan deneye bilirim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 3 Mrt 2022 #6 Yiyesim geldi
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Mrt 2022 #7 eminmisin bunlarin sabun oldugundan