Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 20 Nsn 2013 #1 Saç Örgü Modeli Çocuklarınızın Saçlarına Uygulayabileceğiniz Şirin Bir Örgü Modeli..
-araz- EYVALLAH... V.I.P 20 Nsn 2013 #2 çok hoş duruyor ama baya meziyetli. Tek kişi yapılabilitesi zor
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Nsn 2013 #4 bugünlerde çok fazla örgü seviyorum,her çeşit örgüyü yapıyorum ama kendi saçıma yapamıyorum bunlar da çok hoş.
bugünlerde çok fazla örgü seviyorum,her çeşit örgüyü yapıyorum ama kendi saçıma yapamıyorum bunlar da çok hoş.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Nsn 2013 #5 arz-ı hal dediki: bugünlerde çok fazla örgü seviyorum,her çeşit örgüyü yapıyorum ama kendi saçıma yapamıyorum bunlar da çok hoş. Genişletmek için tıklayın... çok hoşlar biri gelip benm saçımı örsün ya...
arz-ı hal dediki: bugünlerde çok fazla örgü seviyorum,her çeşit örgüyü yapıyorum ama kendi saçıma yapamıyorum bunlar da çok hoş. Genişletmek için tıklayın... çok hoşlar biri gelip benm saçımı örsün ya...
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 20 Nsn 2013 #6 KıRMıZı dediki: çok hoşlar biri gelip benm saçımı örsün ya... Genişletmek için tıklayın... yakınsan sabahları uğra ben öreyim saçlarını tatlım
KıRMıZı dediki: çok hoşlar biri gelip benm saçımı örsün ya... Genişletmek için tıklayın... yakınsan sabahları uğra ben öreyim saçlarını tatlım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Nsn 2013 #7 nerdesin sen ugrarim...yer mekan saat.. geliyorum hemen..