Sampiyonanin basinda Milli takimdan hic umudum yoktu.Gruptan bile cikamayiz diyordum ama milli takim bizi oldugu gibi tüm dünyayida sasirtti aslinda bu final bize yakisirdi.
Diğerlerinin oynadığı oyuna bakılınca hakikaten hakkımızdı hocam. Oyuncularımız için tam bir kıyım yaptılar. Almanya karşısına 9 eksikle çıktık ama kıl payı kaçırdık elimizden.
Finalde İspanya çok güzel oynadı ama. Almanya'nın kazanamamasına sevindim doğrusu. Oyuncularının hepsi tiyatrocu olmalıydı.
Hocam bu sampiyonada gercektende cok zor sartlar altinda mücadele verdik hakem hatalarinin yanina sakatliklarda eklenince isimiz iyice zorlasmisti. Bu gün okudugum bir haberde kalecimiz Rüstü Almanya macina sakat olarak cikmis. Hirvat macinda bir pozisyon sonrasi kulak zarinda yirtik meydana gelmis doktorlar bu durumdaki bir oyuncunun agrilarini mac esnasinda hic bir ilacin azaltamiyacagini söylemis. Belkide bu yüzdendirki Rüstü Almanya macinda o hatalari yapti. Ama su da bir gercekki Milli takim bizi gurbette cok gururlandirdi özellikle sampiyonanin yapildigi ülkelerden biri olan Avusturya'nin baskenti Viyanada yasayan Türkler olarak hala arabalarimizda TÜRK bayraklari takili olarak dolasiyoruz ve bizi yolda gören tüm Avusturyalilar tebrik ediyorlar. Bu gercekten cok onur verici bir durum.