Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Tem 2013 #1 Kalpli kolye.. Ama bu kalp öyle düz bir kalp değil.. Sanki birinin kalbini söküpde kolye yapmışlar 3 boyutlu tasarlanmış bu kalpli kolye muhteşem görünüyor Sanki gerçek gibi
Kalpli kolye.. Ama bu kalp öyle düz bir kalp değil.. Sanki birinin kalbini söküpde kolye yapmışlar 3 boyutlu tasarlanmış bu kalpli kolye muhteşem görünüyor Sanki gerçek gibi
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Tem 2013 #3 yaren* dediki: Hayatta takmam böyle bir şeyi ) Genişletmek için tıklayın... Ben takardım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Tem 2013 #4 ZeyNoO dediki: Ben takardım Genişletmek için tıklayın... hiç tarzım değil amaa böyle bir kolyeyle bana evet diceksen alayım ben sana gülüüm
ZeyNoO dediki: Ben takardım Genişletmek için tıklayın... hiç tarzım değil amaa böyle bir kolyeyle bana evet diceksen alayım ben sana gülüüm
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Tem 2013 #5 yaren* dediki: hiç tarzım değil amaa böyle bir kolyeyle bana evet diceksen alayım ben sana gülüüm Genişletmek için tıklayın... Hayır
yaren* dediki: hiç tarzım değil amaa böyle bir kolyeyle bana evet diceksen alayım ben sana gülüüm Genişletmek için tıklayın... Hayır
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Tem 2013 #6 ZeyNoO dediki: Hayır Genişletmek için tıklayın... mübarek ay hayıra girseydin zeynooom