nestling_ NESTY-nest Özel üye 23 Ock 2015 #1 Herkese merhaba... Şans istiyorum zor mu??? pattttttttttttttt diye işler yoluna girse mesela...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Ock 2015 #2 Hoş geldin @nestling_ , belli ki şansa çok ihtiyacın var, gün doğmadan neler doğar.
nestling_ NESTY-nest Özel üye 23 Ock 2015 #3 ÇOKKK ÇOKKK ŞANS HEMDEE ÇİRKİN ŞANSI DERLER YA ONDAN Hem de çirkin şansına ihtiyacım varr)
dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Ock 2015 #4 Merhabalar @nestling_ cim hosgeldin : ) Bence sans gercekten de patttt diye gelir ama sen hic beklemezken olur hep
Merhabalar @nestling_ cim hosgeldin : ) Bence sans gercekten de patttt diye gelir ama sen hic beklemezken olur hep
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Ock 2015 #5 Ne desem bilemedim şimdi, ayrıntıları bilemediğim için
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Ock 2015 #6 Neden olmasın kısa sürede paatt diye isler yoluna girer inş diye dilekte bulunuyorum bende şansı yakalamana azıcık faydam olsun ) Hoşgeldin nestling
Neden olmasın kısa sürede paatt diye isler yoluna girer inş diye dilekte bulunuyorum bende şansı yakalamana azıcık faydam olsun ) Hoşgeldin nestling
nestling_ NESTY-nest Özel üye 23 Ock 2015 #8 nazenin dediki: Neden olmasın kısa sürede paatt diye isler yoluna girer inş diye dilekte bulunuyorum bende şansı yakalamana azıcık faydam olsun ) Hoşgeldin nestling Genişletmek için tıklayın... hoş buldukk...
nazenin dediki: Neden olmasın kısa sürede paatt diye isler yoluna girer inş diye dilekte bulunuyorum bende şansı yakalamana azıcık faydam olsun ) Hoşgeldin nestling Genişletmek için tıklayın... hoş buldukk...
nestling_ NESTY-nest Özel üye 23 Ock 2015 #9 nazenin dediki: Neden olmasın kısa sürede paatt diye isler yoluna girer inş diye dilekte bulunuyorum bende şansı yakalamana azıcık faydam olsun ) Hoşgeldin nestling Genişletmek için tıklayın... belli mi olur değil mi yakalarsam şansı paylaşırım anındaa
nazenin dediki: Neden olmasın kısa sürede paatt diye isler yoluna girer inş diye dilekte bulunuyorum bende şansı yakalamana azıcık faydam olsun ) Hoşgeldin nestling Genişletmek için tıklayın... belli mi olur değil mi yakalarsam şansı paylaşırım anındaa