Şarj aletine gerek kalmayacak

aslann

Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl!
Özel üye
Artık akıllı telefonlarınızı şarj edebilmek için şarj aletlerine ihtiyacınız kalmayacak. DuPont Yapı Çözümleri birimi ve Powers Matters Allianceın (PMA) üzerinde çalışmaya başladıkları yüzeyler, akıllı telefon ve tabletleri üzerine konduğu anda şarj etmeye başlayacak.

Mutfak, toplantı odası, hastane gibi yerlerde kullanılabilen sentetik granit yüzeyli teknolojik tezgahlar özellikle şarjı çok hızlı biten akıllı telefon kullanıcıları için önemli bir çözüm olabilir.

Konuyla ilgili konuşan PMA başkanı Ron Resnick Kablosuz güç aktarımındaki bir sonraki adım, onun mobilya çözümlerinde kullanılan yüzeylere yerleştirilebilmesidir, dedi.

DuPont Yapı Çözümleri Uluslararası Pazarlama Direktörü Ruslan Yusupov ise Kablosuz güç aktarımının, günümüz mobil toplumu için gelişimin temeli olduğu görüşündeyiz diye konuştu.

Sarj aleti tezgahtan daha pratik bir şey, güldüm bu habere. Ne kadar iyi olursa olsun güldüm yani.

Öyle deme düşünsene telefonu koyuyosun bir yere kendiliğinden şarj oluyor.Hem şarj etmeyi unutmaz insan devamlı şarjı dolu olur :)

Bir de bu şekilde şarj aleti çıktı seversin sanırım

Hiç anlamam yeni şeylerden. Klasikten şaşmam.
Ve ben bir insanın telefonu sarj edecek diye koca bir tezgah alacağını sanmıyorum.
Alacak olanlar ve alanlarda güle güle kullansın.

Mesajınızı yazın...
Geri