Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 6 Eyl 2022 #1 Bir sarmaşık her gün olduğundan bir misli daha fazla büyüyordu. Altmışıncı günde bu sarmaşıklar tüm duvarı kapladıysa duvarın yarısını kaçıncı günde kaplamıştır? A)55 B)57 C)59 D)60
Bir sarmaşık her gün olduğundan bir misli daha fazla büyüyordu. Altmışıncı günde bu sarmaşıklar tüm duvarı kapladıysa duvarın yarısını kaçıncı günde kaplamıştır? A)55 B)57 C)59 D)60
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 6 Eyl 2022 #2 59 gün Her gün 2 katına çıktığı için 60. gün tamamını kaplar. Upvote 1 Downvote Çözüm
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 6 Eyl 2022 #4 Sentinus dediki: 59 gün Her gün 2 katına çıktığı için 60. gün tamamını kaplar. Genişletmek için tıklayın... Tebrikler Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: 59 gün Her gün 2 katına çıktığı için 60. gün tamamını kaplar. Genişletmek için tıklayın... Tebrikler
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Eyl 2022 #5 ohooo sorunun üzerinden sular akmış çaylar içilmiş yanında kek yenilmiş ben anca gelmişim tey tey tey Upvote 0 Downvote
ohooo sorunun üzerinden sular akmış çaylar içilmiş yanında kek yenilmiş ben anca gelmişim tey tey tey
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 7 Eyl 2022 #6 yilmaz27 dediki: ohooo sorunun üzerinden sular akmış çaylar içilmiş yanında kek yenilmiş ben anca gelmişim tey tey tey Genişletmek için tıklayın... Geç kaldın abim Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: ohooo sorunun üzerinden sular akmış çaylar içilmiş yanında kek yenilmiş ben anca gelmişim tey tey tey Genişletmek için tıklayın... Geç kaldın abim
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Eyl 2022 #7 Asi Kız dediki: Geç kaldın abim Genişletmek için tıklayın... malesef öyle olmus Upvote 0 Downvote