sinovax Katılımcı 17 Eyl 2012 #4 arz-ı hal dediki: yalnız bu emlakçı feridun bitir misali Genişletmek için tıklayın... şu gelin çiçeğini atmadıysan bana yolla da satayım ben de okul masraflarını çıkarayım bari
arz-ı hal dediki: yalnız bu emlakçı feridun bitir misali Genişletmek için tıklayın... şu gelin çiçeğini atmadıysan bana yolla da satayım ben de okul masraflarını çıkarayım bari
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Eyl 2012 #5 sinovax dediki: şu gelin çiçeğini atmadıysan bana yolla da satayım ben de okul masraflarını çıkarayım bari Genişletmek için tıklayın... gelinliği de yollayayım mı?işim bitti nasılsa,ayakkabılarla falan iyi para eder
sinovax dediki: şu gelin çiçeğini atmadıysan bana yolla da satayım ben de okul masraflarını çıkarayım bari Genişletmek için tıklayın... gelinliği de yollayayım mı?işim bitti nasılsa,ayakkabılarla falan iyi para eder
sinovax Katılımcı 17 Eyl 2012 #6 arz-ı hal dediki: gelinliği de yollayayım mı?işim bitti nasılsa,ayakkabılarla falan iyi para eder Genişletmek için tıklayın... ohh tamamdır sırf bi ayda harcadığım parayı çıkartabilirim
arz-ı hal dediki: gelinliği de yollayayım mı?işim bitti nasılsa,ayakkabılarla falan iyi para eder Genişletmek için tıklayın... ohh tamamdır sırf bi ayda harcadığım parayı çıkartabilirim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Eyl 2012 #7 sinovax dediki: ohh tamamdır sırf bi ayda harcadığım parayı çıkartabilirim Genişletmek için tıklayın... açık arttırma yap,en 3.000 eder
sinovax dediki: ohh tamamdır sırf bi ayda harcadığım parayı çıkartabilirim Genişletmek için tıklayın... açık arttırma yap,en 3.000 eder
sinovax Katılımcı 17 Eyl 2012 #8 arz-ı hal dediki: açık arttırma yap,en 3.000 eder Genişletmek için tıklayın... iyi 1500 lira kar ederiz
arz-ı hal dediki: açık arttırma yap,en 3.000 eder Genişletmek için tıklayın... iyi 1500 lira kar ederiz
cemree =)=) V.I.P 17 Eyl 2012 #9 O sıra için her şey verilebilirdi kışın o kalorifer kenarları için ne kadar tartıştığımı bilirim ben ya
O sıra için her şey verilebilirdi kışın o kalorifer kenarları için ne kadar tartıştığımı bilirim ben ya
sinovax Katılımcı 17 Eyl 2012 #10 cemree dediki: O sıra için her şey verilebilirdi kışın o kalorifer kenarları için ne kadar tartıştığımı bilirim ben ya Genişletmek için tıklayın... yazın da o tartıştıklarının hiç biri olmaz, orda olan arkadaşlara Allah kolaylık versin hele ki bizim okul gibi yazın yakıp kışın söndürüyorlarsa
cemree dediki: O sıra için her şey verilebilirdi kışın o kalorifer kenarları için ne kadar tartıştığımı bilirim ben ya Genişletmek için tıklayın... yazın da o tartıştıklarının hiç biri olmaz, orda olan arkadaşlara Allah kolaylık versin hele ki bizim okul gibi yazın yakıp kışın söndürüyorlarsa