GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Arl 2016 #1 Sayılarla çizim yapmanın tadına varmış olan çocukların resimleri. Sayılarla çizim yapmanın tadına varmış olan çocukların resimleri. 1. Tavşan 2. Tavuk 3. Koala 4. Vapur 5. Kuş 6. Ağaçkakan 7. Köpekbalığı 8. Ördek 9. Horoz 10. Ördek
Sayılarla çizim yapmanın tadına varmış olan çocukların resimleri. Sayılarla çizim yapmanın tadına varmış olan çocukların resimleri. 1. Tavşan 2. Tavuk 3. Koala 4. Vapur 5. Kuş 6. Ağaçkakan 7. Köpekbalığı 8. Ördek 9. Horoz 10. Ördek
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Mrt 2019 #2 Ne çok uğraşırdık rakamlarla hayvan çizimleri yapmaya. Böyle bir konu çocukluğumuzda çok işimize yarardı tabi internet falan olsaydı.
Ne çok uğraşırdık rakamlarla hayvan çizimleri yapmaya. Böyle bir konu çocukluğumuzda çok işimize yarardı tabi internet falan olsaydı.
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Mrt 2019 #4 Ay ben bunları neden bilmiyorum yaben o tavşanı 62 den yapıyordum tek onu biliyorum bunları nasıl kaçırmışım
Ay ben bunları neden bilmiyorum yaben o tavşanı 62 den yapıyordum tek onu biliyorum bunları nasıl kaçırmışım
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 25 Ksm 2022 #5 Çok güzel uygulama çocuklara bol bol yapmalı