Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #1 Şimdikiler bilmez bir dönem yolculuk sırasında telefonla konuşmak yasaktı hatta kapatılması istenirdi otobüs kendini kitliyordu çünkü nerde nereye ya şimdi ise telefon serbest ,hatta internette gezinip film dahi izleyebiliyoruz
Şimdikiler bilmez bir dönem yolculuk sırasında telefonla konuşmak yasaktı hatta kapatılması istenirdi otobüs kendini kitliyordu çünkü nerde nereye ya şimdi ise telefon serbest ,hatta internette gezinip film dahi izleyebiliyoruz
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Tem 2021 #2 Olmalı yada olmamalı eskiden otobuste sigara içerdik şarkılar çalardı otobus değil sanki köy dü
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Tem 2021 #3 Aşĸ-ı DeruN dediki: Olmalı yada olmamalı eskiden otobuste sigara içerdik şarkılar çalardı otobus değil sanki köy dü Genişletmek için tıklayın... Şimdi müziği bile şoför duyacak kadar açıyorlar ya da hiç acmıyorlar ben de kulakları takıp dinliyorum ya
Aşĸ-ı DeruN dediki: Olmalı yada olmamalı eskiden otobuste sigara içerdik şarkılar çalardı otobus değil sanki köy dü Genişletmek için tıklayın... Şimdi müziği bile şoför duyacak kadar açıyorlar ya da hiç acmıyorlar ben de kulakları takıp dinliyorum ya