Şekerim Ne İse Halin Çıksın Falın - 22 Ocak 2025 Özel Baskısı

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Koç Şekerim: Ah, Koç şekerim, bugün yine yerinde duramıyorsun, değil mi? Sanki poposuna roket takılmış bir tavşan gibisin! Enerjin o kadar yüksek ki, etrafındaki herkesi yoruyorsun. Ama dur, biraz sakinleş! Yoksa enerjinden dolayı bir anda başını bir yere çarpabilirsin, aman dikkat! Kafanı kaldırıp etrafına bir bak, belki yeni bir macera seni bekliyordur. Ama bu macera, balkondan atlamak değil, biliyorsun değil mi? Yeni projelerin var, anladık. Ama her projeye atlama, sonra "Ben ne yaptım?" diye ağlayabilirsin. İletişimde de aman diyeyim, sanki megafon yutmuş gibi konuşuyorsun. "Ben haklıyım, nokta!" diye bağırırken, herkesin kaçışması olası. Biraz sakinleş, sevgilim.

Boğa Şekerim: Ay Boğa şekerim, bugün yine para hesabındasın, değil mi? Sanki bir para dedektifi gibi, her kuruşun hesabını yapıyorsun. "Nereye gitti bu paralar?" diye kendine sorarken, bir yandan da kendine yeni bir şeyler almak istiyorsun. Ama sakin ol şekerim, o "indirim" etiketlerine dikkat et! Yoksa cüzdanın bir anda boşalabilir. Keyfine düşkünsün, anladık. Ama o kadar çok yeme ki, sonra "Ben ne yaptım?" diye pişman olma. Sakin kalmaya çalış, ama çok da sıkılma. Yoksa bir anda kendini "Ben artık bir kaya parçasıyım" diye düşünebilirsin.

İkizler Şekerim: Ah İkizler şekerim, bugün yine dedikodunun dibine vuruyorsun, değil mi? Sanki bir radyo sunucusu gibisin, her şeyi biliyorsun. Ama dikkat et şekerim, o dedikodular sonra sana geri dönebilir. Unutma, "duvardan da kulak çıkabilir." Herkesle konuşmak istiyorsun, anladık. Ama biraz da dinle, şekerim. Yoksa konuşa konuşa herkesi yorabilirsin. Bilgiye açsın, biliyoruz. Ama her duyduğun şeye de inanma. Yoksa bir anda kendini "Ben nasıl inandım buna?" derken bulabilirsin.

Yengeç Şekerim: Ay Yengeç şekerim, bugün yine duygusallığın zirvesindesin, değil mi? Sanki bir drama dizisinin başrol oyuncusu gibisin, her şeye ağlıyorsun. Ama sakin ol şekerim, dünya her zaman böyle değil. Geçmişe takılıp kalma. Yoksa kendini "Ben ne yaptım?" diye üzülürken bulabilirsin. Ailene çok düşkünsün, anladık. Ama onları da bunaltma, şekerim. Onların da kendi hayatları var. Unutma, bazen gülmek de çok iyi gelir. O yüzden biraz da eğlenmeye bak, şekerim.

Aslan Şekerim: Ah Aslan şekerim, bugün yine kendini beğenmişliğin zirvesindesin, değil mi? Sanki dünyanın en güzel insanı sensin, herkes sana hayran! Ama dur biraz şekerim, o kadar da kendini beğenme. Yoksa herkes seni "Narsist" olarak düşünebilir. Yeteneklerini sergilemekten çekinme, anladık. Ama biraz da alçakgönüllü ol. Unutma, herkesin yetenekleri var. Kendini parlatmaya çalışırken, başkalarını ezme, şekerim.

Başak Şekerim: Ay Başak şekerim, bugün yine her şeyin kusursuz olmasını istiyorsun, değil mi? Sanki bir temizlik hastası gibisin, her şeyin yerli yerinde olmasını istiyorsun. Ama dur şekerim, o kadar da titiz olma. Yoksa bir anda "Ben bir robot oldum" diye düşünebilirsin. Çalışkan ve düzenlisin, anladık. Ama biraz da kendine zaman ayır. Yoksa bir anda kendini "Ben çok yoruldum" derken bulabilirsin. Eleştiriden vazgeç, biraz da affet. Unutma, her şey kusursuz olmak zorunda değil.

Terazi Şekerim: Ah Terazi şekerim, bugün yine kararsızlığın zirvesindesin, değil mi? Sanki bir o yana bir bu yana sallanıp duruyorsun. "Hangisini seçsem?" diye düşünürken, zaman geçiyor. Ama dur şekerim, biraz da kendine güven. Yoksa bir anda kendini "Ben hiçbir şey yapamadım" diye hayıflanırken bulabilirsin. İlişkilerinde dengeyi bulmaya çalış, anladık. Ama kendini de unutma. Unutma, her zaman bir orta yol vardır.

Akrep Şekerim: Ay Akrep şekerim, bugün yine gizemli hallerdesin, değil mi? Sanki bir detektif gibisin, her şeyin arkasındaki gerçeği merak ediyorsun. Ama dur şekerim, o kadar da gizemli olma. Yoksa herkes senden korkabilir. Derin duyguların var, biliyoruz. Ama onları da kendine saklama. Yoksa bir anda "Ben çok yalnızım" diye düşünebilirsin. Dönüşüme açıksın, anladık. Ama ani kararlar verme. Unutma, her şeyin bir zamanı vardır.

Yay Şekerim: Ah Yay şekerim, bugün yine maceraya atılmak istiyorsun, değil mi? Sanki bir gezgin gibisin, her yeri görmek istiyorsun. Ama dur şekerim, önce bir plan yap. Yoksa bir anda kendini "Ben ne yaptım?" derken bulabilirsin. Özgürlüğüne düşkünsün, anladık. Ama biraz da sorumluluk al. Yoksa bir anda kendini "Ben nasıl ödeyeceğim bu borçları?" derken bulabilirsin. Yeni şeyler öğrenmeye açıksın, biliyoruz. Ama her şeyi de hemen öğrenemezsin.

Oğlak Şekerim: Ay Oğlak şekerim, bugün yine kariyer odaklısın, değil mi? Sanki bir iş kolik gibisin, durmadan çalışıyorsun. Ama dur şekerim, biraz da kendine zaman ayır. Yoksa bir anda kendini "Ben ne kadar yoruldum" diye isyan ederken bulabilirsin. Disiplinlisin, anladık. Ama biraz da rahatla. Yoksa bir anda kendini "Ben bir robot oldum" derken bulabilirsin. Başarılı olmak istiyorsun, biliyoruz. Ama unutma, hayat sadece çalışmaktan ibaret değil.

Kova Şekerim: Ah Kova şekerim, bugün yine toplumsal konulara odaklısın, değil mi? Sanki bir aktivist gibisin, dünyayı değiştirmek istiyorsun. Ama dur şekerim, o kadar da idealist olma. Yoksa bir anda kendini "Ben ne yaptım?" diye hayıflanırken bulabilirsin. Özgürlüğüne düşkünsün, anladık. Ama biraz da işbirliği yap. Yoksa bir anda kendini "Ben tek başıma kaldım" diye düşünebilirsin. Yeniliklere açıksın, biliyoruz. Ama her şeye de "evet" deme.

Balık Şekerim: Ay Balık şekerim, bugün yine hayaller alemindesin, değil mi? Sanki bir peri masalında yaşıyor gibisin, her şey çok güzel. Ama dur şekerim, biraz da gerçekçi ol. Yoksa bir anda kendini "Ben nerede yaşıyorum?" derken bulabilirsin. Yaratıcısın, biliyoruz. Ama biraz da organize ol. Yoksa bir anda kendini "Ben ne yaptım?" diye şaşırırken bulabilirsin. Duygusal bir insansın, anladık. Ama kendini çok da kaptırma.

Evet şekerim, falın işte böyle! Umarım hem güldürmüş hem de azıcık da olsa halini ortaya dökmüşümdür. Unutma, hayat hep böyle ciddiyetten ibaret değil, arada bir de kahkahaya ihtiyacımız var! Şimdi git keyfine bak, şekerim benim!

Geri