Denizhan. Kurtar Hayallerini 19 Arl 2012 #1 Bende Eskişehir'den katılıyorum, tesadüfen denk geldim ama sevdim burayı
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 19 Arl 2012 #2 Hoş geldin. Keyifli forumlar... (emin ol daha da seveceksin)
Denizhan. Kurtar Hayallerini 19 Arl 2012 #4 Hoşbuldukk işi gücü bıraktım siteyle ilgileniyorum gerçekten güzel
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Arl 2012 #5 Evet güzel ve sıcaktır forumumuz Alıştıkça daha çok seveceksin @Denizhan. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 19 Arl 2012 #8 Emin ol foruma girmediğin zamanlarda bir eksiklik hissedeceksin. Hele iyice bir alış. Bu arada burada çok kaliteli kalemşörler, dostlar var, çabuk ısınırsın. Eminim sende kendini sevdirirsin.
Emin ol foruma girmediğin zamanlarda bir eksiklik hissedeceksin. Hele iyice bir alış. Bu arada burada çok kaliteli kalemşörler, dostlar var, çabuk ısınırsın. Eminim sende kendini sevdirirsin.
Denizhan. Kurtar Hayallerini 19 Arl 2012 #9 Birşeyler yapmaya çalışıyorumda iş yerinde olduğum için net olarak göremiyorum sayfayı Bu haliyle bile fazla güzel
Birşeyler yapmaya çalışıyorumda iş yerinde olduğum için net olarak göremiyorum sayfayı Bu haliyle bile fazla güzel
AHSEM ....EnDl-LeS.... 19 Arl 2012 #10 hoooş geldin denizhan senin için çok iyi bi tesadüf olmuş keyifli formlar..