g_o_r_k_e_m Üye 27 Hzr 2016 #1 Merhaba ben görkem 99'luyum programlama ve modelleme ile uğraşıyorum source based oyunlarda birazda blackhat bilgim var güzel foruma benziyor bende katkıda bulunmaya çalışacağım
Merhaba ben görkem 99'luyum programlama ve modelleme ile uğraşıyorum source based oyunlarda birazda blackhat bilgim var güzel foruma benziyor bende katkıda bulunmaya çalışacağım
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Hzr 2016 #2 Merhabalar @g_o_r_k_e_m Hoşgeldiniz. Umarım kalıcı olursunuz. Katkılarınızı bekleriz.
g_o_r_k_e_m Üye 27 Hzr 2016 #3 Papatya dediki: Merhabalar @g_o_r_k_e_m Hoşgeldiniz. Umarım kalıcı olursunuz. Katkılarınızı bekleriz. Genişletmek için tıklayın... Hoşbulduk güzel bir foruma benziyor hayırlısı
Papatya dediki: Merhabalar @g_o_r_k_e_m Hoşgeldiniz. Umarım kalıcı olursunuz. Katkılarınızı bekleriz. Genişletmek için tıklayın... Hoşbulduk güzel bir foruma benziyor hayırlısı
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Hzr 2016 #4 Hoşgeldin görkem
g_o_r_k_e_m Üye 28 Hzr 2016 #10 katip dediki: Hoşgeldin görkem Genişletmek için tıklayın... _KbraS_ dediki: Hoşgeldin ablacım.) Genişletmek için tıklayın... dderya dediki: Aramiza hosgeldinnn Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: Hoşgeldin Görkem. Keyifli forumlar diliyorum. Genişletmek için tıklayın... _nehir_ dediki: Hoşgeldin, keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... JosTeR dediki: Hoşgeldin Kardeşim, Keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler hepinize , hoşbulduk
katip dediki: Hoşgeldin görkem Genişletmek için tıklayın... _KbraS_ dediki: Hoşgeldin ablacım.) Genişletmek için tıklayın... dderya dediki: Aramiza hosgeldinnn Genişletmek için tıklayın... Çağlayağmur dediki: Hoşgeldin Görkem. Keyifli forumlar diliyorum. Genişletmek için tıklayın... _nehir_ dediki: Hoşgeldin, keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... JosTeR dediki: Hoşgeldin Kardeşim, Keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler hepinize , hoşbulduk