YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ags 2012 #3 Hosgeldin Murat. Kalici ve katilimci olman dilgiyle, iyi forumlar diliyorum.
ReSPeCtF... Üye 3 Ags 2012 #5 Teşekkür ederim kalıcılık sorun değilde katılımcılığa göz yumarız artık...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ags 2012 #6 Cok minik kuralarimiz var duzen acisindan, yoksa her katilimci arkadaslar icin yerimiz vardir hemde baskosede
Cok minik kuralarimiz var duzen acisindan, yoksa her katilimci arkadaslar icin yerimiz vardir hemde baskosede
ReSPeCtF... Üye 3 Ags 2012 #7 YoRuMSuZ dediki: Cok minik kuralarimiz var duzen acisindan, yoksa her katilimci arkadaslar icin yerimiz vardir hemde baskosede Genişletmek için tıklayın... ArkadaSlar derken nereye geçiyoruz Buyrun minik kuralı dinliyorum...
YoRuMSuZ dediki: Cok minik kuralarimiz var duzen acisindan, yoksa her katilimci arkadaslar icin yerimiz vardir hemde baskosede Genişletmek için tıklayın... ArkadaSlar derken nereye geçiyoruz Buyrun minik kuralı dinliyorum...
ReSPeCtF... Üye 3 Ags 2012 #9 Teşekkür ederim ilginiz için minik kural nedir onu merak etmekteyim açıkcası...