YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Arl 2011 #3 Hoşgeldin canımsekerim. Enteresan bir nick almışsın İyi forumlar diliyorum.
canımsekerim Üye 8 Arl 2011 #6 çok teşekkür ederim hoşbuldum. ben bakıyorum acaba kimse yokmu forumda yalnız hissettim biran kendimi
çok teşekkür ederim hoşbuldum. ben bakıyorum acaba kimse yokmu forumda yalnız hissettim biran kendimi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Arl 2011 #7 Hayır olur mu hiç yalnız değilsiniz Forumumuz gayet hareketlidir
canımsekerim Üye 8 Arl 2011 #8 YoRuMSuZ dediki: Hayır olur mu hiç yalnız değilsiniz Forumumuz gayet hareketlidir Genişletmek için tıklayın... öyle olcak diye umut ediyorum
YoRuMSuZ dediki: Hayır olur mu hiç yalnız değilsiniz Forumumuz gayet hareketlidir Genişletmek için tıklayın... öyle olcak diye umut ediyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Arl 2011 #9 Sadece hareketlilik beklemekte olmaz tabii ki harekete kendimiz de katkıda bulunmalıyız )
Gizemli Cadi Forum Gururu 8 Arl 2011 #10 Hoşgeldiniz...) ne kadar konu ne kadar mesaj o kadar hareket..)