Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Eyl 2011 #2 Hoşgeldin Rüyam Seni tekrar burda görmek ne güzel Nerelerdeydin dönmene sevindim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Eyl 2011 #3 Hoşgeldin rüyam. Seni görmek güzel bu bir kez daha kalıcı olman dileği ile diyorum
LoSt_LoVe Forum Onuru 30 Eyl 2011 #4 Sanırım eski üyesiniz bende o zaman kalıcı olmanız dileği ile tekrar hoşgeldiniz diyorum
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 30 Eyl 2011 #5 ban dahada bişey demiyorum demek bağımlılık yapmıyor forum ama yapmayacak anlamına gelmez hoşgeldin tekrardan
ban dahada bişey demiyorum demek bağımlılık yapmıyor forum ama yapmayacak anlamına gelmez hoşgeldin tekrardan
LoSt_LoVe Forum Onuru 30 Eyl 2011 #7 cebur dediki: ban dahada bişey demiyorum demek bağımlılık yapmıyor forum ama yapmayacak anlamına gelmez hoşgeldin tekrardan Genişletmek için tıklayın... bağımlılık yapmazmı ben 2008 de geldim hala buradayım
cebur dediki: ban dahada bişey demiyorum demek bağımlılık yapmıyor forum ama yapmayacak anlamına gelmez hoşgeldin tekrardan Genişletmek için tıklayın... bağımlılık yapmazmı ben 2008 de geldim hala buradayım
YounG_MaN Usta 30 Eyl 2011 #8 evet ablama katılıyorum ben cerezforumu hiç aldatmadım forum sitesine gireceksemde buraya girdim ama son zamanlarda aldattım sayılır burada arkadaşlar teşvik etti gir başka sitelere bak diye üzgünüm çerez seni seviyorum.
evet ablama katılıyorum ben cerezforumu hiç aldatmadım forum sitesine gireceksemde buraya girdim ama son zamanlarda aldattım sayılır burada arkadaşlar teşvik etti gir başka sitelere bak diye üzgünüm çerez seni seviyorum.