Dildâr Üye 5 Ags 2014 #1 Allah'ın adı ile ... @LâL imin önerisi üye oldum . Allahın Rahmeti üzerinize , üzerimize olsun .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Ags 2014 #3 Dildâr dediki: Allah'ın adı ile ... @LâL imin önerisi üye oldum . Allahın Rahmeti üzerinize , üzerimize olsun . Genişletmek için tıklayın... Hoş Geldin Meleğim Amin Ecmâin
Dildâr dediki: Allah'ın adı ile ... @LâL imin önerisi üye oldum . Allahın Rahmeti üzerinize , üzerimize olsun . Genişletmek için tıklayın... Hoş Geldin Meleğim Amin Ecmâin
Dildâr Üye 5 Ags 2014 #6 YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin @Dildâr , iyi forumlar iyi eğlenceler. Genişletmek için tıklayın... Eyvallah abi , Allah razi olsun
YoRuMSuZ dediki: Hoşgeldin @Dildâr , iyi forumlar iyi eğlenceler. Genişletmek için tıklayın... Eyvallah abi , Allah razi olsun
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Ags 2014 #7 @YoRuMSuZ , @Dildâr Benim Çocukluk Arkadaşım Uzun Zamandır Bahsediyordum Bugün Kayıt Olmaya Karar Verdik Yokluğumda Sizlere Emanet
@YoRuMSuZ , @Dildâr Benim Çocukluk Arkadaşım Uzun Zamandır Bahsediyordum Bugün Kayıt Olmaya Karar Verdik Yokluğumda Sizlere Emanet
Dildâr Üye 5 Ags 2014 #8 alemdar dediki: Hoş geldin. Keyifli forumlar... Genişletmek için tıklayın... Teşekürler..