KaRaNFiL 1+1=3 :) bebegimiz saglicakla gel :) 24 Mys 2012 #1 Cümleten Regaip Kandiliniz mübarek olsun insaAllah diyerek araniza katiliyorum müsadenizle : ) Kisaca ben: 43 gün sonra gurbetten türkiyeye dönüs yapacak olan heyecanli ve ayni zamanda üzüntülü gelin adayi : ) Herkese Merhaba...
Cümleten Regaip Kandiliniz mübarek olsun insaAllah diyerek araniza katiliyorum müsadenizle : ) Kisaca ben: 43 gün sonra gurbetten türkiyeye dönüs yapacak olan heyecanli ve ayni zamanda üzüntülü gelin adayi : ) Herkese Merhaba...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Mys 2012 #3 Hoşgeldin Karanfil, umarım 43 gün sonra da vatanımıza geldiğinizde de hoşgeldin deme durumunda oluruz. Sizin de kandiliniz mübarek olsun...
Hoşgeldin Karanfil, umarım 43 gün sonra da vatanımıza geldiğinizde de hoşgeldin deme durumunda oluruz. Sizin de kandiliniz mübarek olsun...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Mys 2012 #5 Hoşgeldin Karanfil bütün özlemlerine kavuşman ve hep aramızda olman dileğiyle. Seninde Regaip kandilin mübarek olsun.
Hoşgeldin Karanfil bütün özlemlerine kavuşman ve hep aramızda olman dileğiyle. Seninde Regaip kandilin mübarek olsun.
KaRaNFiL 1+1=3 :) bebegimiz saglicakla gel :) 24 Mys 2012 #6 arz-i hal tesekkür ederim YoRuMSuZ size de tesekkür ederim. insaAllah o günerli görmekte nasip olur ZeyNoO amin insaAllah cok tesekkürler Caglayagmur Allah razi olsun insaAllah tesekkür ederim
arz-i hal tesekkür ederim YoRuMSuZ size de tesekkür ederim. insaAllah o günerli görmekte nasip olur ZeyNoO amin insaAllah cok tesekkürler Caglayagmur Allah razi olsun insaAllah tesekkür ederim
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 24 Mys 2012 #9 hoşgeldin karanfil ( seninde kandilin mübarek olsun ..keyifli forumlar
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 24 Mys 2012 #10 Hoş geldin. Daim olman dileğiyle. Kandilin mübarek olsun. Keyifli forumlar...