P Papatya V.I.P V.I.P 14 Şbt 2013 #1 Hayatımda en sinir olduğum cümledir. Bana en son söylenecek şeydir belkide. Bu lafı duydum mu,benim için her şey bitmiştir.
Hayatımda en sinir olduğum cümledir. Bana en son söylenecek şeydir belkide. Bu lafı duydum mu,benim için her şey bitmiştir.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Şbt 2013 #2 Benim en çok kullandığım kelimedir.Tartışmayı bitirir karşı taraf bunu rahatsız edici buluyorsa kendi problemidir
Benim en çok kullandığım kelimedir.Tartışmayı bitirir karşı taraf bunu rahatsız edici buluyorsa kendi problemidir
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Şbt 2013 #3 Neyi ben biliyorum ya neyi neyiii ! diye karşılık verme olasılığım olan cümledir.
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 14 Şbt 2013 #4 LeyL-i Matem dediki: Neyi ben biliyorum ya neyi neyiii ! diye karşılık verme olasılığım olan cümledir. Genişletmek için tıklayın... Böyle bir durumda ..Vay anasını bilmediğin konuda mı tartışıyorsun..o zaman Neyseeeee ..direk cevabımdır.
LeyL-i Matem dediki: Neyi ben biliyorum ya neyi neyiii ! diye karşılık verme olasılığım olan cümledir. Genişletmek için tıklayın... Böyle bir durumda ..Vay anasını bilmediğin konuda mı tartışıyorsun..o zaman Neyseeeee ..direk cevabımdır.
P Papatya V.I.P V.I.P 14 Şbt 2013 #5 Sevmiyorum bu cümleyi kim aşıladıysa bunu bana küçüklüğümden beri sevmem işte... Bkz : Babanıda sevmezdim zaten ' (Film repliği aklıma geldi )
Sevmiyorum bu cümleyi kim aşıladıysa bunu bana küçüklüğümden beri sevmem işte... Bkz : Babanıda sevmezdim zaten ' (Film repliği aklıma geldi )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 14 Şbt 2013 #6 çaresiz kaldıgımda kullandıgım bir cümle..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Şbt 2013 #9 pek sevmem bu sözü karşı taraftan umudu kesmişlik var bana söylendiğinde karşımdakinin "ben bilirim tabi" cevabını alacağı kesindir
pek sevmem bu sözü karşı taraftan umudu kesmişlik var bana söylendiğinde karşımdakinin "ben bilirim tabi" cevabını alacağı kesindir
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Şbt 2013 #10 çok kullanırım,sen bilirsin hele de karşımda ki boşa konuşuyorsa sohbetin uzamması için sen bilirsin der çeker giderim
çok kullanırım,sen bilirsin hele de karşımda ki boşa konuşuyorsa sohbetin uzamması için sen bilirsin der çeker giderim