Sen hic Ölmedinki :(

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
yatılı ilköğretimi bitirmiştim sudan çıkmış balık gibiydim.hayatı bilmiyordum.seni tanıdım.o kadar kötü insanların içinde tek güvenebileceğim kişi sendin.ilk tanıştığımızda erkekten farkım yoktu.erkek arkadaşın varmı diye sormuştun bana.hayır dediğimde düşünmüştün.tekrar sordun bana sinirlenmiştim hayır demiştim tekrar.sen durmuş doğru senin gibi erkek gibi kızın yanında erkeğin ne işi var demiştin.Gülmüştüm bana bayan gözüyle bakmamıştın.diğer insanlar gibi değildin sen.bakışların,tavırların bambaşkaydı.herkesin sevdiği saydığı biriydin.İncitmeye çalışan herkesten koruyordun beni.sıksık görüşmeye başlamıştık.Birgün bile uğramadığım olmazdı sana.sen benimle görünmek istemezdin fazla.Diğer kızlar gibi görmesinler seni derdin.Adın duyulmasın derdin hep.bense hep bişeyler yapardım.hiç akıllı durmazdım,başıma iş açardım.Her defasında sen koşardın.Kızardın bana biraz bayan ol derdin.Sen yanımda olunca daha çok şımarırdım.Sonra bayan olduğumu hissettim senin yanında.aradan aylar geçti sen bende bağımlılık yapmaya başladın.yapamıyordum sensiz.Sen beni çevrene karıştırmak istemiyor uzak tutmak istiyordun.Etrafındakiler sen olmadığın zaman tlf nomu almaya çalışıyor seni görünce uzak duruyorlardı benden.Sen bana:çok masumsun,tertemiz bir kalbin var,mertsin ama benim hayatıma uyum sağlayamazsın demiştin.Bendelsun senin yanında olim nasıl istersen öyle olurum demiştim.karar vermiştik abi kardeş olacaktık.Sen benim her gelişimde gözünü benden alamazdın.tabi bende senden. Yapamadık, olamadık abi kardeş farklı biizmkisi işte farklı.Aradan yine zaman geçti ve biz artık arkadaştan öte birşey olmuştuk.Anlamıyordum sana neden bu kadar düşkündüm.anlam veremiyordum.Birtek şey vardı sen benim herşeyimdin.babam,abim,arkadaşım,sevgilim herşeyim.Hatta sırdaşımdın.Birgün yine yanına gelmiştik arkadaşımla Yanında bir kız vardı sen çok samimiydin kızla,oda sana el şakaları yapıyordu.Çok sinirlenmiştim,belli etmemeye çalıştım.Arkadaşım bozulduğumu anlamıştı,bana bakıyordu.sen bilgisayarı çekip bana bakıyordun.hem kızla uğraşıyor hemde bana bakıyordun.Ben daha fazla dayanamadım gitmeye karar verdim.sen arkamdan gelmiştin ilk defa.dışarı kadar çıkmıştın.benimle konuşacakların olduğunu mutlaka konuşman gerektiğini söylemiştin.bende: bakarım gelebilirsem demiştim.Sana çok kızmıştım ve gelmedim yanına.Çok düşündüm gelmek için yanına ama hem sinirlenmiştim,hemde korkuyordum beni bırakacağından çok korkuyordum.aradan iki gün böyle geçti.üçüncü gün sana gelecektim.sabah erkenden kalktım dersaneye gidiyordum(derse girmeyince kızardın bana).Dersten çıkışta gelecektim sana,yolda giderken biri senin adını söylüyordu arkadaşına.Senin öldüğünü söylüyordu.hemen yanımdaki arkadaşıma söyledim.Öyle olurmu senin aklına yine kötü şeyler gelmeye başladı o değildir sana öyle gelmiştir.bugün göreceksin işte dedi.içim hiç rahat değildi.onun ismini söylemişti işte.ders bitti sana geliyordum.Karşımdan senin beni konuşturmak istemediğin biriş geçiyordu.Bana doğru geldi ve "başın saolsun"dedi.Gözünün içine bakıyordum.
ve yutkunarak;
"kim öldü"dedim.
senin öldüğünü söyledi bana sinan senin.yıkılmıştım ne diyeceğimi bilmiyordum.inanamıyordum öldüğüne.ama sen ölmüştün.sabaha karşı bironda asılı birşekilde bulmuşlar seni.kendini asmışsın.sen beni hiç düşünmedin bunu yaparken ama benim için hiç ölmedin.ben yaşadığım sürece asla ölmeyeceksin.
Her cuma bekliyorsun ya beni biliyorsun geç kalmam bu cumada bekle olurmu,belki biraz geç kalabilirim ama iş çıkışı gelirim sakın uyuma mutlaka gelirim olurmu?

Bak işte bu cumada geldim seni bekletmedim değilmi?seni çok özledim.artık kalksan yine baksan güzel gözlerinle bana.yine başımı belaya soksamam ve sen yine kurtarsan beni.Biliyorum beni duyuyorsun.Şimdi sana hiç söyleyemediğim şeyi söylüyorum dinle:
"ŞİMDİ SANA KARŞI DUYDUĞUM ŞEYİN NE OLDUĞUNU ANLADIM BEN SENİ SEVİYORUM HEMDE SENİ HERKESTEN DAHA ÇOK SEVİYORUM NE OLURSA OLSUN"

Ailem şimdi beni evlendiriyolar sevmediğim biriyle ben senden başkasıyla evlenemem biliyolar ama yinede veriyolar beni.sen benim şımarıklıklarımdan hiç yakınmazdın ama onlar istemiyorlar artık beni.ben senle yaşamak istiyorum.oysa kızın sen ben olmalıydık.söyleseydin ya imkansız bir aşk olduğunu bizimkinin bu kadar alışmazdım sana bu kadar yanmazdı içim.1 yıl oldu sen gideli biliyorum hiç gelmeyeceksin.her gece feryat ediyorum nerdesin gel diyorum gelmiyorsun.dön diyorum dönmüyorsun.bu dünyada kavuşamadık öbür dünyada kavuşuruz belki.
AMA SEN HİÇ ÖLMEDİN Kİ HEP YAŞADIN BU KALPTE

Geri