Seni Asla Af etmiyecegim :(

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
belki cok erken bir mektup bu sana belki ofkem hala dinmemistir sana ,yuregim suskunlari oynarken
bir yanim senden nefretmek isterken delce
sana yazmak bile ofkemi dindirirmi bilmiyorum ....
Ama ellerim yine sonsuz bir bosluga uzanirken yuregimdekileri sozcuklere dokmek oldukca zor alacak ..
cumleler tukenmis sanki yanlizlik deyil benim kisi icimde biriktirdigim ofkemin suskunlugu belkide bu,
senden cok kendime kiziyorum atik ..
nasil inanmisti senin yalan askina nasil kanmistim sahte guluslerine nasil goremmistim gozlerindeki oyalanci bakislari
evet tek suclu benim ..
belkide suan elime kalem alip senin icin iki kelime bile yazmaya degermisin diye dusunuyorum ..
Ve cavabini bulamiyorum ..

yuregim suskun yine gozlerim dolu goz yaslarimi butun ofkemle tutuyorum ..
cunku senin icin akacak bir damla goz yasina degermisin bilmiyorum ..

tertemiz duygularlan oynamak varmi, filizlenen bir cicegi dalindan koparmak okadar kolaymi .
kirli camurlu yollara atmak uzerine basip cignemek okadar basitmi ..
yuregimdeki yildizlari sokup koparmak en karanlik zindanlara hapsetmek bu kadar kolaymis. he: helal olsun .
iste buyuzden sana yazilacak tum sozcunkleri susturuyorum tum kelimeleri alfebeden siliyorum ... VE susuyorum ..
belkide buyuzden sana kizamiyorum tum ofkem kirginligim kendime .
cunku ben bu ask iletine her zaman yenik dusmus biriydim ..
Buda yine oyle bir sey iste ?
soruyordum kendime :
Neden ...Neden sana izin vermistim yuregimi tekrardan girmene .. belkide suskunlugum buyuzdendi.. susmustum susmak istiyordum sonsuza kadar ..
Dusunuyordum.. Yarim araladigim tum kapilarinmi bukez sozsuza kadar kapatiyordum ....
Ve sebebimsensin ..
belkide sana tesekur etmeliyim...
tum dusuncelerimin dogruluguna bir kez daha beni inandirdigin icin yanilmadigim icin ...
askin sevdanin sadece kitaplarda yazildigini birez daha hatirlatigin icin..tesekur bile etmliyim sana
yalan sevdanin yalancilarin sahtekarliklarin guvenmenin ve sevgi kelimelerinin bir anlam ifede etmedigini anlatigin icin...
Tesekur edrim ..
sadece dusunuyorum bazen
insan bu kadarda zalim ola bilirmiydi.. neydi bu intikamin neydi.. Ne kotuluk yapmistim sana bir gulusun icin dunyalari vermeye hazirlanirken sen sirtimdan vurmustun sen askimla sevdamla alay etmistin ..Merak ediyorum simdi mutlumusun .. elbetde mutlusundur ..benim dusuncemde sacma bir sey dimi..

nasilda sevda kelimelerini kulanirken bir cocuk kadar masum gorunuyordun ...
bumuydu yuregindeki sevda yanginlari bumuydu tatli sozlerinin bedeli ...neydi senin bana bu yaptigin.. Adina nedemeli nasil isim koymali kaleslikmi dusmanlikmi yoksa senin deyiminle sevdami demeli ...Sevdan buysa sevdigin kimdi ..
yoo inanmiyorum ..senin sevgin bu olamazdi olmamaliydi ..belkide ben yine yanilmistim ..
bir anlik mutlulukl icin acimadan kiramazdin yikamazdin yok edemezdin .. yuregeme hancerler saplayamazdin ..

yoo sen benim gozlerimdeki bir damla yasi bile hak etmiyosun ..
sana kizmaya bile degmesin ..
tum cumlelerimle iste susuyorum tek kendime kiziyorum ..

senin gibi bir zalima nasil gonul vermisim nasil inanmisim diye ,butun ofkem kendime , sanadeyil
sen rahat ol
Ama bilki yikilmayacagim..
Senin o bes paralik sevginin dilencisi olmayacagim ..
seni yuregimdende bedenimdende gerekirse sokup atacagim..
sana sonsozum.. Sende birgun delicesine sev yuregindeki ask atesi oyle bir yuregini yaksinki
o buyuk sevgine senden baska kimse inanmasin ..
sevildiginle deyil yuregindeki askin atesinde yanasin ..

iste ozaman sende beni anasin
simdi sana gule gule bile demiycegim ..
senin adini bile alfebeden silecegim ..

Simdi giit gidebildigin en zifiti karanliklarina
Seni asla ef etmiyecegi..

Not buda benim burda En sevdigim birine olsun

Geri