• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Senin....

DELİBALTA Muharrem

Öyle bir geçer zaman ki!
V.I.P
Gözlerin aşkımı yutacak sanki. Savaşı andırır barışın senin. Ellerin dünyayı tutacak sanki.Arşına benziyor karışın senin. Eşini arayan marallar gibi. Aşkta bozulmayan kurallar gibi. Zafer kazanan o krallar gibi. Ne kadar heybetli duruşun senin....

Teşekkür edrim. Evet kesinlikle... Gerçi insan duygu ve düşündüklerini içinden nasıl geliyorsa ortaya koyuyor ve sonrasında kah kendi kah diğerleri tarafından keşfedilir, derlenir toplanır en iyi şekle getirilir... Herkes kendi özgür iradesinde bakış açısına göre yön verir ve yön alır. Yani herkesin zevki birinci mevki.... Sizlerinde yorumlarına ve paylaşımlarına sağlık... Bu arada kalemim kayıp... Hediye ettiğiniz .....

Ah hocam nasıl becerdiniz ben bile hediye silemiyorum :) Şaka hocam şaka sistemin çalışması ile ilgili detaylı inceleme yapmadım ama sanırım 1 ay sonunda otomatik olarak siliniyor.

Sizi kalemsiz bırakmayız hocam :D

Çok teşekkür edrim ben zaten belli aralıklarla rotasyon olduğunu anlamıştım... Ben sizlerin kalemiyle sizlere yazmak isterim :-) o yüzden. Sen ve şen kalın... EMİ....Hediye vereniniz çok olsun.......

Geri