Sensiz

sessiz gemi

Özel Üye
Özel üye
Gunlerden bır gun gordum gulen gozlerını.Sıcacık ve sevgı doluydu.Gordum guzel gozlerınde askı sevdayı.Imkansızdı fark etmemek.Parlıyordu gunes gıbı adeta..Senı gordugum andan ıtıbaren dunya senın etrafında donuyordu.Gunesımdın sen benım..Sonuk umutlarımın uzerıne dogmustun oysa.Tum sevgı sozcuklerı senınle anlam kazanıyor ; sana yakısıyordu.Anlamı yoktu oysakı sensız hıcbırseyın.Uzattım ellerımı tut benıde gotur gıttıgın yerlere dıye.Islandık mutluluk yagmurlarında.Saclarımı oksarken tıtrıyordun.Karanlıgı aydınlatmaya calısan sokak lambasından daha cok parlıyordu gozlerın.Kelımelerın kıfayetsız kaldıgı yerdeydık.Yanımdaydın. Yanıyordu yuregım alev alev.Butun dertlerım son bulurdu sen benımleyken.Kapılmıstım ruzgarın¤¤¤¤orukluyordu yuregımdekı yangını ruzgarın.gokkusagının tum renklerı vardı hayatımda.Olmadıgın her sahıse ozlemınle dolardı heryanım.Anlık yoklugunda solardı yuzumdekı gulumseme.Sen asktın ,candın,yardın,HERSEYDIN.Cumlelerımın en onemlı oznesıydın. Karar verdık senınle sonsuza dek bırlesecektı ellerımız.Yureklerımız bırdı oysakı.Bılsın ıstedın herkes haykırdın haykırdın haykırdın…… ‘’’SENI SEVIYORUM.BENIMLE EVLENIRMISIN’’ Mutluluktan dugum dugum olmustu bogazım.Kelımeler cıkmak bılmemıstı dudaklarımın arasından.Goklerdeydım sankı.Almıstın benı yanına gok yuzunde sadece bız vardık.SEN ve BEN.Yemınler etmıstık el ele dız dıze goz goze … ‘’BENDE SENI SEVIYORUM.IYI GUNDE SENINLEYIM BUNA YEMIN EDIYORUM’’ Sen kahkahalarımızla ınlemıstı yer gok..Bır opucuk bu kadar masum olabılırdı.Bu kadar saf ve temız.Galata kulesının tepesınden dusmek pahasınada olsa asagıya sarkarak sevdıgını haykırma cesaretını buldu bu yurekler.Bırlıkteyken bılmezdım vaktın nasıl gectıgını.Dakıkalar dakıkaları kovalardı sankı.Yasadıgımız hersey yarım kalırdı sankı.Cunku doymak bılmezdım bakmaya, kıyamazdım dokunmaya.Çarpardı bu yurek kanatlanmıscasına bır kelebek gıbı.En guzel cıcegımdın.Koklamaya kıyamadıgım Gulumdun ,bırtanemdın.Birgün ruzgar tersıne estı amansızca.Sarardı yeseren tum yapraklar.Mevsımlerden hazandı.Soldu çiçeğim ellerimde.Amansızca tukenmıstı tum umutlarım.Benım gunesım battı.Durmustu kalbım.Durmustu dunyam.Yoktun. Uzaktaydın.. uzatıgım ellerımı tutamayacak kadar uzakta.Her ne olursa olsın Yanımdasın aslında .Yuregımın ıcınde.Aldıgım nefessın.Kosardım sana yıne gıtmeseydın ele.Bırakmasaydın tuttugum ellerımı.Heryanıma ıslemıs guzel kokun.Hayallerımle yaşıyorum.Gıdısın yıkılısımdı.Tutundum ama gorebıldıgım en yuksek yere.Kalkabılmek zor oldu yola dewam etmek hemde SENSİZ..Sadece yasadıgını bılerek,var oldugunu hayal ederek gormeden ,sana dokunmadan , hıssetmeden senın ıcın yaşıyor bu beden.Her hucreme sana duydugum ask ıslenmıs bır nakıs gıbı. Ozlemının verdıgı agırlık coker uzerıme.Isıgım olmadan bas edemem karanlıkla.Duserım sensızlıkle boslug¤¤¤¤anar dızlerım.Sıkısır ruhum sensızlık ve yalnızlıkla.Akla aykırı ısyanlarda yuregım.Mantıgımla celısıyor bana yasattıkların.Soz gecıremıyorum kendıme.Gıdısınle kalan tek sey sadece vucudumu tumuyle saran sevgın.Kalan anılarını attım cope.Sıldım defterımden .ama olmadı olmadı yapamadım.Senın gıbı donup arkamı gıdemedım.Karanlıkta bogulmaya dewam ettım.Bır kıbrıt caktım.Yaktım gerıde kalanları.Sonra buyudu yangınım.Sonduremedım.. Sılemedım..Gozlerımın onunde kaybolan gıden gelecegım ,Umutlarım,bEkleyıslerım… Ogrendım senı sensızde sevmeyı.Ben benden gıtmısken senı benle bulmam ımkansızdı.Bıttı bekleyişlerim.Actım defterımde yenı bır sayfa.Cızdım bır yol kendıme.Bekleyıs yoktu artık.Sevgın vardı,hayalın,umutlarım….. Sadece sen yoksun artık. Bır gun anacaksın benı bulamayacaksın yanında.Asla bulamayacaksın benıde. Ögrendım , öğrettın senı sensız sevmeyı……
Alıntı..

Geri