Kahveli frozen
![IaYsNuE.webp IaYsNuE.webp](https://cerezforum.com.tr/data/attachments/111/111324-5fce88c476cc686ea5dc0fbab5637fbe.jpg?hash=CMGnDfm15v)
Malzemeler:
5 cl espresso, 20 cl süt, 4 tatlı kaşığı esmer şeker, 2 çorba kaşığı şekerli granül kahve, 4 çilek, 2 top çikolatalı dondurma, 10-15 parça buz.Süslemek için:
2 çorba kaşığı krema, 1-2 çilek.Hazırlanışı:
Çilekleri temizleyip robota alın. Sırasıyla espresso, süt, esmer şeker, kahve, çikolatalı dondurma ve 10-15 parça buz ilave edip ezin. Karışımı kokteyl bardaklarına paylaştırın. Krema ve çilek ile süsleyip hemen servis yapın.Karpuz frozen
![wUo914j.webp wUo914j.webp](https://cerezforum.com.tr/data/attachments/111/111325-0adc6fc1448dcea298fb8684f6072145.jpg?hash=x9b04Fs-LS)
Malzemeler:
1 dilim karpuz, 1 tatlı kaşığı tozşeker, 1 kase buz parçaları.Hazırlanışı:
Karpuz dilimindeki çekirdekleri temizleyin. Küp şekline kesip mutfak robotuna alın. Şeker ve buz parçalarını ilave edip 1-2 dakika çırpın. Hemen servis yapın.Kavunlu daiquri
![50CEL2Q.webp 50CEL2Q.webp](https://cerezforum.com.tr/data/attachments/111/111326-6043d9861863fb69a02e2a3a1d805cb8.jpg?hash=fID96KHIsK)
Malzemeler:
2 dilim kavun, 10 cl Bacardi, 4 cl limon suyu, 10-15 parça buz.Süslemek için: Kavun dilimleri
Hazırlanışı:
Kavun, bacardi ve limon suyu ve 10-15 parça buzu robotta ezin. Karışımı kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kavun dilimleriyle süsleyip hemen servis yapın.Kiraz likörü
![p1KJrki.webp p1KJrki.webp](https://cerezforum.com.tr/data/attachments/111/111327-a33b1ab316d444926cbbbd0e93abcc0e.jpg?hash=VnH4jk1jq3)