Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Eyl 2017 #1 Merhaba arkadaşlar yine ben acaba ses tonunuz ne kadar güzel ?
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Eyl 2017 #2 Şiir okurken güzel şarkı hiç söyleyemem zaten İdare eder diyim en iyisi
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #5 Ella dediki: @Absent nasıl güzelmi ses tonum , begenıyomusun? Genişletmek için tıklayın... Çok tatlı bebeğim begeniyorum tabiki Leblebi gibi konusuyorsun özellikle sinirliyken
Ella dediki: @Absent nasıl güzelmi ses tonum , begenıyomusun? Genişletmek için tıklayın... Çok tatlı bebeğim begeniyorum tabiki Leblebi gibi konusuyorsun özellikle sinirliyken
Ella Katılımcı 13 Eyl 2017 #6 Absent dediki: Çok tatlı bebeğim begeniyorum tabiki Leblebi gibi konusuyorsun özellikle sinirliyken Genişletmek için tıklayın... leblebı gıbı nedemek be yada nasıl oluyor o
Absent dediki: Çok tatlı bebeğim begeniyorum tabiki Leblebi gibi konusuyorsun özellikle sinirliyken Genişletmek için tıklayın... leblebı gıbı nedemek be yada nasıl oluyor o
r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #7 Ella dediki: leblebı gıbı nedemek be yada nasıl oluyor o Genişletmek için tıklayın... Tane tane yani pıtır pıtır
Ella dediki: leblebı gıbı nedemek be yada nasıl oluyor o Genişletmek için tıklayın... Tane tane yani pıtır pıtır
Ella Katılımcı 13 Eyl 2017 #8 Absent dediki: Tane tane yani pıtır pıtır Genişletmek için tıklayın... salak
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 13 Ags 2022 #10 güzel olduğunu söylüyorlar ama pek şarkı falan söyleyemem