Sevgili Dostum Günlük

Seni daha tanımıyorum ama ilk fırsatta tanışmak isterim bu aralar çok duysalım ama aglayamıyorum önceden hiç durmaz aglardım belki duygu kaybı vardır evlenince ilk çocugumun adını duygu koymayı düşünüyorum bu yüzden insanları anlamıyorum çok güler yüzlü ama bir okadar da kalleş bana bak gunluk sende kalleşsen sakın girme hayatıma

evet arkadaş adın hasret demek hımm bende çok hasret kalacam siteye buraya arkadaşlara tabi onlarla çok fazla tanışma fırsatımız olmadı ama ne yaparsın hasretlik işte özlem olmadan geçmez vakit bu arda bugun çok mutlumuyum diyeyim yoksa çok üzgünmüyüm diyeyim bugun herkeze şaka yaptım diyarbakıra düştüm diye ama sonra birde ögrendim ki manisa kırkağaç komando ama ençok istediğim de buydu zaten hep doğuda askerlik yapmak istedim oda olacak inşallah komando olupda doğuya düşmeyi nasip eder yaradan inşallah eee hasret ben askerdeyken bi 3 ay yanlız kalırsın sonra haftada bir ziyaret ederim seni.Seni çok sevdim ben ya her zaman gelirim ben konuşuruz olarmı ?

arada gelir göz kulak oluruz hasrete;)hayırlısıyla dönde askerden gel hasretinin başına kuzenimde aynı senin gibi oldu önce manisa kırkağaç komando sonra Hakkari. Daha birkaç gün önce geldi.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Hayırlısıyla tamamlayında dönün evlerinize inşalalh sağ salim=G

bu günlüğün bana ait olmadığını söylesin birisi bu günlük şuan ki kafam ap ayrı insanlarız ben nekadar çok değişmizim ya 2 sene önceki halimi sevmiyorum demekki olgunlaşmak ap ayrı birşey miş

Bende yeni açılmış bi günlük sandım eskiye dayanıyormuş :)
İnsan geçmişteki yaptığı bazı şyleri beğenmeyebiliyor yada yaptığı hatalardan ders çıkarmayı
Bunlarda bizi olgunlaştırıyor yoksa hayatı başka türlü nasıl öğrenirdik

Geri