Sevgili Dünlük..

İki nokta

Üstat
Dünle karışık bugünü yazıcam artık sana..Adını o yüzden dünlük yaptım..

Çok karışığım bu ara öyle böyle değil yani..Yeni bir iş var kafamda yeni bir başlangıç zaten yaptım bu yolda istikrarla yürüyorum önüme kimse geçmezse tabi..Yarın iş görüşmem var hayırlısı ise olsun deyip durdum hep..En yakınlarımla paylaştım bu haberi..Hemen büşrama haber verdim duasını eksik etmicek benden sivaslarda şimdi çok özledim ben onu dünlük..He birde ne oldu dün sana demedim dimi eski sevgilim nişanlandı haberini dün aldım doğum günümdede evlenirlermiş vala hiç şaşırmam bana ne sürpriz olur..Yazım yanlışı yaptın dediğini duyar gibiyim salla ya noktalarım yeter benim be..Smiley bilgim fazla yok ezberime alıcam sonra sana bi sürü yapıcam şimdilik idare et tamam şeker oğlan..Bu arada cinsiyetinide belirledim erkeksin sen..Ehh erkek adamın günlüğüde kız olucak değil ya..:D

Hadi bugünlük yeter sana dünlük..ADİOS PAÇOZ..

Sevgili Dünlük;

Sana yazamıyorum bayadır malum evde netim yok..Aslında değişen pek bişeyde yok dün düğüne gittim bil bakalım kimi gördüm..Malum kişiyi ve görünce içim cız ettiysede daha çok soğudum başkasıyla olana ben daha bakmam ve düşünmem huyum bu biliyorum ve bundanda memnunum..Zaten nişanlısıda çirkin birisi..Allah çirkin şansı versin derler ya öyle işte..Babamın hastane raporlarında biraz sorun olmuş ona canım sıkıldı birde iş mevzuları kafamı meşgul etti daha iyi bi yer bulana kadar burdayım dünlük sonra çuf çuflucam hayırlısı ile..

Vay be 1 yıl nerdeyse yazmamışım sana..Ne dertle gelmişim içimdeki yangını senle söndürmeye çalışmışım asıl koru senden almışım belkide kim bilir..Kuduz köpekler gibiyim öyle etrafına saldırgan öyle kendinden geçmiş öylece ölümü beklercesine hayatı kaderini bekleyen gibi..Ah bu şarkıların gözü kör olsun..Hüzünlendiğimde sevindiğimde hep dinledikçe ruh halime bulanıyorlar sanki mutluyken pembe üzgünken siyah oluyor galiba ben müziksiz yapamam hele Zeki Müren dinlemeden asla..1 senedir neler yaşadım neler ne acılarım vardı içimde zaman herşey çare demişler evet ama unutulmuyor bazende işte yapılanlar yaşanılanlar insan unutmak istedikçe dahada içinde buluyor kendini..Kafadan silsen ne gönülden silemedikten sonra..Herkes yolunda rotası belli limanına ilerliyor bende sandalımla onların dalgasıyla o kıyıdan şu kıyıya gidiyorum kendim değil başkaları belirliyor rotamı günlük..Öyle işte döküldüm sana birkaç satır hep şarkıların yüzünden biliyorsun dimi yoksa ben ketum adamın tekiyim..

Paylaşır mıydın tam da şuanda acımı benimle
Hissedermiydin taa en uzaktan tuzumu teninde..
Olamadık senle belli buna çok üzülüyorum..
Olan olup bittiğinden beri yok gülemiyorum..
İçi sensiz bir kalbi ben ne diye taşıyorum..

Geri