sevgili günlük bende foruma yazılılardan fazla vakit ayıramıyorum ama bilgisayarı açınca ilk işim forumu açmak oluo nese ben şimdi gidiom ama yine gelce
ayrıca abla sen daha dersaneden gelmedin galiba ne öğrendiğini yazmamışsın
sevgili günlük ilk yorumu yorum suz yapmış ikinci yorumda benden olsun
sabh erken kalkmaktan bıktım o yüzden okullaron tatil oomasını dört gözle bekliyorum sabah kalkmak çok zor oluo belki başkalarına göre böle deildir nese yazılılardan foruma bakamıom fazla inş bir daha görüşürüz by
bu gün yine okula gittim yorucu bir günün ardından eve geldim birazda üşütmüşün bu yüzden canım yemek yemek istemiyo bugün ingilizce yazılısı vardı sorular kıolaydı yarın yine görüşürüz sevgili günlük bye
sana dredim olamdığı içi n derdii anlatamıcam ama 1 günümün nasıl geçtiğini anlata bilirim
her zamanki gibi sabah kalktım okula gitmek içi n hazırlandım okulda ilk ders ingilizceden yazılı yapdık sorular kolaydı okul bitince eve geldim amöa çok yorgundum biraz üşütmüşüm başım çok ağrıyooffD
Hep başkalarının günlüğüne yazmaktansa kendi günlüğüme yazım dedim ve bu konuyu açtı.Artık benimde bir günlüğüm var bu günlüğü hiç unutmıycam önceki günlüklerim gibi olmıycak
Bugün çok yoruldum ve başımla kulağım ağrıyo birada üşütmüşüm ve çok üşüyorum
sevgili günlük bu gün hafta sonuydu geç kalktım kahvaltı yaptıktan sonra biraz tv izledim akşam teyzemler geldi teyzxemin kızıyla çok eğlendik çok güldük güzel bir gündü