Sevgili günlükcüm

sevgili günlük bende foruma yazılılardan fazla vakit ayıramıyorum ama bilgisayarı açınca ilk işim forumu açmak oluo nese ben şimdi gidiom ama yine gelce:D

ayrıca abla sen daha dersaneden gelmedin galiba ne öğrendiğini yazmamışsın:D

sevgili günlük ilk yorumu yorum suz yapmış ikinci yorumda benden olsun

sabh erken kalkmaktan bıktım o yüzden okullaron tatil oomasını dört gözle bekliyorum sabah kalkmak çok zor oluo belki başkalarına göre böle deildir nese yazılılardan foruma bakamıom fazla inş bir daha görüşürüz by:D

sevgili günlük

bu gün yine okula gittim yorucu bir günün ardından eve geldim birazda üşütmüşün bu yüzden canım yemek yemek istemiyo bugün ingilizce yazılısı vardı sorular kıolaydı yarın yine görüşürüz sevgili günlük bye

sevgili günlük

sana dredim olamdığı içi n derdii anlatamıcam ama 1 günümün nasıl geçtiğini anlata bilirim

her zamanki gibi sabah kalktım okula gitmek içi n hazırlandım okulda ilk ders ingilizceden yazılı yapdık sorular kolaydı okul bitince eve geldim amöa çok yorgundum biraz üşütmüşüm başım çok ağrıyooff:S:D

;T Sevgili günlük

Hep başkalarının günlüğüne yazmaktansa kendi günlüğüme yazım dedim ve bu konuyu açtı.Artık benimde bir günlüğüm var :D bu günlüğü hiç unutmıycam önceki günlüklerim gibi olmıycak

Bugün çok yoruldum ve başımla kulağım ağrıyo birada üşütmüşüm :(ve çok üşüyorum

sevgili günlük bu gün hafta sonuydu geç kalktım kahvaltı yaptıktan sonra biraz tv izledim akşam teyzemler geldi teyzxemin kızıyla çok eğlendik çok güldük güzel bir gündü

sevgili günlük dün akşam anemin yiyeni gelmişti bizde kaldılar sabah kalktım annemin yiyeninin çocuğunu sevdim kahvaltı yaptık gittiler tv izledim ödevlerimi yaptım komşumuz geldi oturduk akşam kitab okudum çantamı hazırlayıp yattım

Geri