Sevgili

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Satırlarıma başlarken içimde tarifsiz bir heyecan, kalbimde ise sana karşı büyüttüğüm özlem var. Bu kelimeler, içimde biriktirdiğim duyguların dökülüşü, sana olan sevgimin bir ifadesi. Belki de bu satırları okurken, benimle aynı duyguları paylaşıyorsundur, kim bilir?

Sensiz geçen her an, sanki bir ömür gibi geliyor bana. Zaman durmuş, dünya renksizleşmiş gibi. Güneşin parlaklığı, çiçeklerin kokusu, kuşların cıvıltısı... Hepsi eksik, çünkü sen yanımda yoksun. Sanki bir yapbozun en önemli parçası kaybolmuş gibi, tamamlanamıyorum.

Hatırlıyor musun ilk tanıştığımız günü? O günden beri kalbimde açan çiçeklerin her biri, senin varlığının birer sembolü. Gülüşün, sesin, bakışın... Hepsi zihnime kazınmış, her an hatırladığım, özlem duyduğum şeyler. Bazen bir şarkı duyuyorum, o şarkı seninle anılarımızı canlandırıyor, gözlerim dolu dolu oluyor. Bazen bir yerde senin kokunu alıyorum sandığımda, etrafıma bakınıyorum, seni arıyorum. Biliyorum, hayalden öteye geçemiyor ama bu bile içime bir umut serpiyor.

Seni sevmek, benim için bir hayat amacı gibi. Her sabah uyandığımda, seni düşünmekle başlıyor günüm. Seni mutlu etmek, sana iyi gelmek, seni güvende hissettirmek istiyorum. Her an, kalbim senin için çarpıyor, her nefesimde seni özlüyorum.

Biliyorum, belki şu an aramızda mesafeler var. Belki hayat bizi farklı yollara savuruyor. Ama kalbim, sana olan sevgimle her zaman aynı yerde. Ne zaman istersen, dönüp bakabilirsin. Orada, senin için çarpmaya devam eden bir kalp bulacaksın.

Bu satırları okurken, lütfen kalbinin sesini dinle. Benim sana duyduğum özlemi, sevgiyi hissetmeye çalış. Belki bir gün, tüm bu özlem sona erecek ve biz yeniden bir araya geleceğiz. O güne kadar, bu kelimeler senin için birer teselli olsun, sana olan sevgimi her an hatırlatsın.

Satırlarımın devamını yazarken, içimde biriken duygu selini dizginlemeye çalışıyorum. Sanki bir nehir yatağından taşmış, coşkun bir şekilde akıyor. Bu kelimeler, senin için atan kalbimin ritmi, sana ulaşmak için çırpınan ruhumun fısıltıları. Belki bu satırları okurken, benimle aynı derinliği hissedersin, belki de bu kelimeler sana bir nebze olsun dokunur.

Sensiz geçen her an, sanki bir labirentte kaybolmak gibi. Etrafımda tanıdık yüzler, bildik mekanlar olsa da, sen olmadığın için her şey yabancı geliyor. Sanki bir pusulam kaybolmuş gibi, yönümü bulamıyorum. Ne zaman seninle ilgili bir anı hatırlasam, içim burkuluyor, gözlerim doluyor. O anılar, kalbime birer yara gibi kazınmış, hem acıtıyor hem de seni ne kadar çok sevdiğimi hatırlatıyor.

Hatırlıyor musun, birlikte güldüğümüz o anları? O kahkahalarımız, sanki bir melodi gibi kulaklarımda çınlıyor. O anlarda dünyanın en mutlu insanı olduğumu hissederdim. Ya da birlikte sessizce oturduğumuz, sadece bakışlarımızla konuştuğumuz o anlar? O anlarda zaman durur, dünya sadece bizden ibaret olurdu. Şimdi o anları özlüyorum, o anlarda yaşadığım huzuru, mutluluğu arıyorum.

Seni sevmek, benim için bir nefes almak gibi. Her an, her saniye, sana olan sevgim büyüyor, derinleşiyor. Sanki kalbim, sonsuz bir sevgi kaynağı gibi, hiç tükenmiyor. Seni korumak, seni kollamak, sana destek olmak istiyorum. Senin mutluluğun, benim mutluluğum, senin üzüntün, benim üzüntüm. Sanki ruhlarımız birbirine bağlanmış, ayrılmaz bir bütün oluşturmuşuz.

Biliyorum, hayat bazen zorlu, bazen acımasız olabiliyor. Bizi farklı yollara savurabiliyor, aramızda mesafeler yaratabiliyor. Ama unutma, kalbim her zaman senin yanında. Ne olursa olsun, seni sevmeye, seni özlemeye, seni beklemeye devam edeceğim. Sanki kalbim, sana özel bir yer ayırmış, orada her zaman, senin için atmaya devam edecek.

Bu satırları okurken, lütfen kalbinin derinliklerine in. Orada, benim sana duyduğum sevgiyi hissetmeye çalış. Belki aynı duyguları paylaşıyoruz, belki de farklı şeyler hissediyoruz. Ama unutma, benim sana olan sevgim koşulsuz, karşılıksız. Sadece senin için var.

Belki bir gün, bu özlem bitecek, mesafeler ortadan kalkacak. Belki de hayat bizi hiç ummadığımız bir anda tekrar bir araya getirecek. O güne kadar, bu kelimeler senin için birer köprü olsun, bana ulaşmanı sağlasın. Her bir satır, sana olan sevgimi, özlemimi fısıldasın.

Seni tarifsiz bir sevgiyle seviyorum, seni her geçen gün daha çok özlüyorum. Umarım bu uzun satırlar, içimdeki duyguları bir nebze olsun ifade edebilmiştir.
Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum, canım

Geri