Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 8 Eyl 2017 #1 Konuşan şahısların o kadar saat sıkılıp sıkılmadıklarını merak etmekten ziyade kulaklarının terleyip terlemediğini merak ettiğim, şarj olayına ise hayret ettiğim durum.
Konuşan şahısların o kadar saat sıkılıp sıkılmadıklarını merak etmekten ziyade kulaklarının terleyip terlemediğini merak ettiğim, şarj olayına ise hayret ettiğim durum.
Ella Katılımcı 10 Eyl 2017 #2 gece 12den sabah 7ye kadar konuşmuştuk bikere. kulaklarım ogunden sonra bozuldu cicim aylarında guzel ama sonrası ıcın 5 dk konusmak yetıyor
gece 12den sabah 7ye kadar konuşmuştuk bikere. kulaklarım ogunden sonra bozuldu cicim aylarında guzel ama sonrası ıcın 5 dk konusmak yetıyor
MeRciMeK V.I.P V.I.P 10 Eyl 2017 #3 Ella dediki: gece 12den sabah 7ye kadar konuşmuştuk bikere. kulaklarım ogunden sonra bozuldu cicim aylarında guzel ama sonrası ıcın 5 dk konusmak yetıyor Genişletmek için tıklayın... Iyi uyuyakalmamissin ayakta alkışlarım valla
Ella dediki: gece 12den sabah 7ye kadar konuşmuştuk bikere. kulaklarım ogunden sonra bozuldu cicim aylarında guzel ama sonrası ıcın 5 dk konusmak yetıyor Genişletmek için tıklayın... Iyi uyuyakalmamissin ayakta alkışlarım valla
Ella Katılımcı 10 Eyl 2017 #4 MeRciMeK dediki: Iyi uyuyakalmamissin ayakta alkışlarım valla Genişletmek için tıklayın... sohbetı çok tatlıydı yenı yenı bişiler olmuştu aramızda güzel geliyodu onunla konusmak ayrca cocuklukk anıları bıtmek bilmiyodu mecbur katlandm bende .asdfghjk
MeRciMeK dediki: Iyi uyuyakalmamissin ayakta alkışlarım valla Genişletmek için tıklayın... sohbetı çok tatlıydı yenı yenı bişiler olmuştu aramızda güzel geliyodu onunla konusmak ayrca cocuklukk anıları bıtmek bilmiyodu mecbur katlandm bende .asdfghjk
dderya kOkOşŞ V.I.P 10 Eyl 2017 #6 hiçbir erkeğe o kadar zaman ayıramam... vaktim çok değerli, bi de onun boş konuşmalarıyla kulaklarımı zehirleyemem
hiçbir erkeğe o kadar zaman ayıramam... vaktim çok değerli, bi de onun boş konuşmalarıyla kulaklarımı zehirleyemem
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Eyl 2017 #7 hayattaki en gereksiz şey. hatta genel gerekli şeyler konusunda telefonda konuşmak beş dakikadan fazlası ggerekaiz
hayattaki en gereksiz şey. hatta genel gerekli şeyler konusunda telefonda konuşmak beş dakikadan fazlası ggerekaiz
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 15 Nsn 2019 #8 Allah'ım yorumlara bak. Ne kadar bencil bir adam mışım?