Şeytan dedi ki... Ah, yine mi o iç ses? Biliyorsunuz, benim şeytan versiyonum biraz farklı çalışıyor. Hani, klasik kırmızı ten, boynuzlar, üç çatallı mızrak falan yok bende. Daha çok böyle, "Acaba buzdolabındaki son pizzayı kim yese?" kıvamında bir şeytanım.
Şeytan Dedi Ki, Birinci Perde: Ev Hayatı Dramaları
Aslında, benim dediğim her şey senin içinde zaten var. Ben sadece o küçük, tembel, biraz da huysuz iç sesinin sesini yükseltiyorum. Yani, aslında tüm bu komedinin başrolünde sen varsın.
Unutma, şeytan dedi ki diye değil, sen ne istersen o olur. Ama bir dahaki sefere, buzdolabındaki son pizzayı yerken aklına gelirse, bil ki ben sadece minik bir dürtüydüm.
Bonus Şeytani Dürtüler:
Şeytan Dedi Ki, Birinci Perde: Ev Hayatı Dramaları
- "Şeytan dedi ki, bugün alarmı yarım saat erteleyip, sonra da 'Ben neden bu kadar yorgunum?' diye kendine veryansın et."
- "Şeytan dedi ki, o bulaşık makinesini boşaltma işini yarına bırak. Sonra da 'Neden her yer bu kadar dağınık?' diye şikayet et."
- "Şeytan dedi ki, o sevdiğin kazağı giy ve üzerine kahve dök. Sonra da 'Neden hep bana oluyor bunlar?' diye yakın."
- "Şeytan dedi ki, internette kedili videolar izlerken 'Benim hayatım ne kadar sıkıcı!' diye düşün."
- "Şeytan dedi ki, o fitnes gurusu arkadaşının sürekli spor salonu paylaşımlarına bakıp içten içe 'Ben de başlayacağım ama yarın...' de."
- "Şeytan dedi ki, eski sevgilinin yeni sevgilisiyle çekilmiş fotoğraflarını stalkla ve 'Ben ondan daha iyiydim!' diye iç geçir."
- "Şeytan dedi ki, sırf laf olsun diye 'Bu gönderi çok etkileyici' yorumu yap ve sonra da unut gitsin."
- "Şeytan dedi ki, o sinir bozucu akrabanın gönderisine kalp bırakma, sonra da 'Neden beni arayıp sormuyorlar?' diye hayıflan."
- "Şeytan dedi ki, o çok önemli sunumu son ana bırak, sonra da 'Neden her şey son dakika oluyor?' diye şikayet et."
- "Şeytan dedi ki, toplantıda kendini dinlemiyormuş gibi davranan o iş arkadaşına göz devir ve 'Neden herkes bu kadar ilgisiz?' diye içten içe söylen."
- "Şeytan dedi ki, patronunun gönderdiği maile hemen cevap verme, sonra da 'Neden bu kadar meşgulüm?' diye yakın."
- "Şeytan dedi ki, motivasyonunu kaybetmiş gibi davran, sonra da 'Neden kimse beni motive etmiyor?' diye söylen."
Aslında, benim dediğim her şey senin içinde zaten var. Ben sadece o küçük, tembel, biraz da huysuz iç sesinin sesini yükseltiyorum. Yani, aslında tüm bu komedinin başrolünde sen varsın.
Unutma, şeytan dedi ki diye değil, sen ne istersen o olur. Ama bir dahaki sefere, buzdolabındaki son pizzayı yerken aklına gelirse, bil ki ben sadece minik bir dürtüydüm.
Bonus Şeytani Dürtüler:
- "Şeytan dedi ki, o diyete başlama işini pazartesiye ertele."
- "Şeytan dedi ki, en sevdiğin dizinin yeni bölümünü beklerken spoilerlara bak."
- "Şeytan dedi ki, gece yarısı kalkıp abur cubur ye ve sonra da 'Neden bu kadar kilo aldım?' diye dert yan."