Sharpay's Fabulous Adventure 2011
Gösterim Tarihi: 17 Eylül 2011 (Türkiye)
17 Eylül 2011 (ABD)
17 Eylül 2011 (Rusya)
17 Eylül 2011 (Almanya)
17 Eylül 2011 (İngiltere)
17 Eylül 2011 (İspanya)
17 Eylül 2011 (İtalya)
Yönetmen: Michael Lembeck
Oyuncular: Ashley Tisdale, Austin Robert Butler, Cameron Goodman Jessica Tuck, Bradley Steven Perry, Jack Plotnick, Lauren Collins, Sarah Slywchuk
Senaryo: Peter Barsocchini, Robert Horn
Yapımcı: Ashley Tisdale, Jonathan Hackett
Görüntü Yönetmeni: Ada Hackett
Müzik: Ashley Tisdale
Yapım: 2011 ~ ABD
Tür: Aile, Dram, Gençlik, Komedi, Macera, Müzikal
Bilmiyorum (ve neden olmaz ben göremiyorum) sizin kim için, şanlı High School Musical serisinin son (?) Taksit gelen uzun bir zaman oldu. Önce rahatsız edici üçüncü taksit tanıtılan yeni birinci sınıf karakterleri kapalı iplik, bir HSM4 olacağını düşündüm. Belirsiz nedenlerden dolayı, bu planı sarstım var ve bunun yerine spin-off farklı bir tür ilerleme: Sharpay'in Müthiş Macera. Bu harika şey Disney Channel'da birkaç hafta önce prömiyeri ve iyi ... HSM değil. Bu şeker pekmezi liveblog gibi (kim olduğunuzu biliyorum) ilgilenen sizin kim üç olanlar, Sharpay ve beni New York'a, New York ile harika bir yolculuk.
Gösterim Tarihi: 17 Eylül 2011 (Türkiye)
17 Eylül 2011 (ABD)
17 Eylül 2011 (Rusya)
17 Eylül 2011 (Almanya)
17 Eylül 2011 (İngiltere)
17 Eylül 2011 (İspanya)
17 Eylül 2011 (İtalya)
Yönetmen: Michael Lembeck
Oyuncular: Ashley Tisdale, Austin Robert Butler, Cameron Goodman Jessica Tuck, Bradley Steven Perry, Jack Plotnick, Lauren Collins, Sarah Slywchuk
Senaryo: Peter Barsocchini, Robert Horn
Yapımcı: Ashley Tisdale, Jonathan Hackett
Görüntü Yönetmeni: Ada Hackett
Müzik: Ashley Tisdale
Yapım: 2011 ~ ABD
Tür: Aile, Dram, Gençlik, Komedi, Macera, Müzikal
Bilmiyorum (ve neden olmaz ben göremiyorum) sizin kim için, şanlı High School Musical serisinin son (?) Taksit gelen uzun bir zaman oldu. Önce rahatsız edici üçüncü taksit tanıtılan yeni birinci sınıf karakterleri kapalı iplik, bir HSM4 olacağını düşündüm. Belirsiz nedenlerden dolayı, bu planı sarstım var ve bunun yerine spin-off farklı bir tür ilerleme: Sharpay'in Müthiş Macera. Bu harika şey Disney Channel'da birkaç hafta önce prömiyeri ve iyi ... HSM değil. Bu şeker pekmezi liveblog gibi (kim olduğunuzu biliyorum) ilgilenen sizin kim üç olanlar, Sharpay ve beni New York'a, New York ile harika bir yolculuk.