C CiMCiMe Usta 29 Eyl 2008 #1 şikayetçiyim kardeşim.bu ne böle moderatörlerimizden efsane görevlerini yerine getirmiyo.kaç haftadır gazte cerezi çıkartmıyo(bak sözümü tuttum)
şikayetçiyim kardeşim.bu ne böle moderatörlerimizden efsane görevlerini yerine getirmiyo.kaç haftadır gazte cerezi çıkartmıyo(bak sözümü tuttum)
iLk_NuR Üstat 29 Eyl 2008 #2 Bu konu daha önce açılmıştı ama çok güzel ve doğru bi konu pylşm için tşkkrler ehueheue
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 29 Eyl 2008 #3 2 HafTa Çıkardık Dua Edin..Alla Alla...Çok BiLiyoSan Çıkar...
C CiMCiMe Usta 29 Eyl 2008 #4 eFSaNe_KaRTaL dediki: 2 HafTa Çıkardık Dua Edin..Alla Alla...Çok BiLiyoSan Çıkar... Genişletmek için tıklayın... bu görevi sen istedin ben değil alla alla
eFSaNe_KaRTaL dediki: 2 HafTa Çıkardık Dua Edin..Alla Alla...Çok BiLiyoSan Çıkar... Genişletmek için tıklayın... bu görevi sen istedin ben değil alla alla
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 29 Eyl 2008 #5 Hımm.. Nese HaLLedEriz..Sıkmayın Canınızı.. Ben Sizin Gibi 9 Gün İzin Yapmıyom Kzım.. 1 Gün İznimiz Var..onuda onLa geÇirirsem..noLcak Benim HaLim..
Hımm.. Nese HaLLedEriz..Sıkmayın Canınızı.. Ben Sizin Gibi 9 Gün İzin Yapmıyom Kzım.. 1 Gün İznimiz Var..onuda onLa geÇirirsem..noLcak Benim HaLim..
C CiMCiMe Usta 29 Eyl 2008 #6 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hımm.. Nese HaLLedEriz..Sıkmayın Canınızı.. Ben Sizin Gibi 9 Gün İzin Yapmıyom Kzım.. 1 Gün İznimiz Var..onuda onLa geÇirirsem..noLcak Benim HaLim.. Genişletmek için tıklayın... ay yazıkgözlerim yaşardı resmen
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hımm.. Nese HaLLedEriz..Sıkmayın Canınızı.. Ben Sizin Gibi 9 Gün İzin Yapmıyom Kzım.. 1 Gün İznimiz Var..onuda onLa geÇirirsem..noLcak Benim HaLim.. Genişletmek için tıklayın... ay yazıkgözlerim yaşardı resmen
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 29 Eyl 2008 #7 Küçük Emrah HaLt Etmiş Yanımda.. Hayat öyküm Çok AcıkLı bi AnLAtsam VarYa..
C CiMCiMe Usta 29 Eyl 2008 #8 eFSaNe_KaRTaL dediki: Küçük Emrah HaLt Etmiş Yanımda.. Hayat öyküm Çok AcıkLı bi AnLAtsam VarYa.. Genişletmek için tıklayın... emrah bile hikayene dayanamaz eminim
eFSaNe_KaRTaL dediki: Küçük Emrah HaLt Etmiş Yanımda.. Hayat öyküm Çok AcıkLı bi AnLAtsam VarYa.. Genişletmek için tıklayın... emrah bile hikayene dayanamaz eminim
C CiMCiMe Usta 2 Ekm 2008 #10 eFSaNe_KaRTaL dediki: 2 HafTa Çıkardık Dua Edin..Alla Alla...Çok BiLiyoSan Çıkar... Genişletmek için tıklayın... al efsane senin haberini çıkardım sen çok ısrar ettin diye
eFSaNe_KaRTaL dediki: 2 HafTa Çıkardık Dua Edin..Alla Alla...Çok BiLiyoSan Çıkar... Genişletmek için tıklayın... al efsane senin haberini çıkardım sen çok ısrar ettin diye