Sınavvv!!!

• Konuyu açan Konuyu açan zuzuu
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

zuzuu

Uzman
okulumuzda sbs gibi bi sınav vardı daha 3.üncü sınıftaydımm...sorunun bitanesi:

Hangisi size daha yakın??gibi bişeydi
A)Dayı
B)Komşu
C)Enişte
D)Yenge

ben C ve D şıkkını baştan elemiştim...benim dayımın teki almanyada diğeride bize cokk sık gelmezz cok görüsmeyiz yani hatta biz oraya gitmediğimiz sürece görmeyiz dayımı..bende herkes kendine göre cevaplıyo nasıl olsa bana göre Komşu doğru cevaptı:D:D...çünkü komsularımızla daha yakındık..birbirimize gelip giderdik:Dbende B şıkkını işaretlemisdim:D:D
sınıfta hoca doğru cevaplara bakalım dedi..bende en ön sırada oturuyodum..sans eseri hoca benim kitapcıgımı aldı:Dsans yha:Dsıra o soruya geldiii:)hoca soruyu okudu herkes dayıı dayıı dedi benimde komsuyu isretlediğimi görünce bi sinirlendii...kitapcıgımı bi fırlattı kitapcık yerde geziyo:Dsonra bana demediğini bırakmamısdı insan bu soruyu yapamazmıı dieee:D:D

Mantıklı bi hoca bana göre ilk önce neden bu şıkkı işaretlediğini sorar daha sora fırlatır ne yapacağını yapar..:@bunlarıda öğretmen diye başımıza çıkarıyorlar..:(

yok,yanlış diye bir şey yok yeni sistemde.Açık uçlu soru bu. İstediğin gibi cevaplayabilirsin.Hani bazılarını idam edip de sonra onurunu iade ediyorlar ya.O öğretmeninin şimde senden özür dilemesi ve onurunu iade etmesi lazım.Boşuna üzmüş seni yıllarca.Çocuk psikolojisini bilmediği için,yanlış durumunda nasıl davranılacağını bilmediği için ve ayrıca geleceği göremediği için o öğretmenine koca bir eksi veriyorum.Acaba hala çalışıyor mu? Çalışıyorsa boşuna yıllarca öğrencileri üzmüşüm diyordur eminim.

kızzzz kuzuuuu allah sana tependen baksın :D:Dbeni güldürdünya allahta seni güldürsün:Dkız deli bide komşuyu işaretlediğini sölüyon:D:Del gider mersine sen gidiyon tersine töbe töbe ya:D:Ddemek biiz sana daha yakınız kuzucuk:Daferim hep böle ol çocuğumm:Dhoca senin kitapçığı fırlatsada ben sana 5 pekiyi veriyorummm:Dzekalı yavrucağım benim:D:D

bazen gerçekten komşular herkesten daha yakın olabiliyor..zuzu sen doğru yapmışsın boşver hocayı..onlar bilmiyor...

Bana kağıdı fırlatsa uçardım o hocaya :@
Hem ne var ki, belki elin kaydı yanlış yaptın.
Komşuda iyi fena cevap değil :D
Benim böyle bir soruyu yanlış yapma olasılığım yok neyseki :D

Geri