• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Sınırsız ve istediğiniz türde görseller oluşturun

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Bugün "image to image" şeklinde resim devamlılığı özelliği olan yapay zeka sistemleri ile araştırma yaparken rastladım bu siteye. Gördüğüm kadarı ile günlük limit veya kısıtlama gibi bir durum yok.

Kullanımı son derece basit olan bu sistem: (Anasayfa: )

Sistemin kullanımı tıpkı ve gibi çok sık kullanılan sistemler gibi son derece basit. Ancak bu sitenin limitsiz olması ve daha fazla resim abatları seçme özgürlüğü ile farklı türlerde resimler oluşturabilmesi, üstelik bunların hepsinin ücretsiz olması bu siteyi öne çıkarıyor. Hiçbir görsele filigran eklenmemesi de harika...

Sistem sadece resim üretme değil aynı zamanda arkaplan silme ve resimdeki herhangi bir bölümü değiştirme, renklendirme gibi özellikler de sunuyor.

Anasayfada AI Tools açılır menüsünden oluşturmak istediğiniz resim türünü seçerek görseller hazırlayabilirsiniz. Şimdi aynı prompt ile farklı türlerde resimler oluşturmayı deneyelim. Resim boyunları (ebat) konusunda oldukça cömert bu site ancak boyutları küçülterek ekleyeceğim. Resimleri istediğiniz ebatlarda oluşturmanız mümkün bu konudaki resimleri kare şeklinde oluşturuyoruz. (Hızlı ve orta kalite seçili) Promptları İngilizce girmeniz gerek, aslında güzel bir özellikte bu siteye eklenmiş, farklı dilde girdiğiniz promtları da İngilizceye çevirmek için küçük bir buton koymuşlar, yadda siz kolaylıkla kullanarak çeviri yapabilirsiniz. :)

Prompt:
22 yaşında bir güzel bir kız kulaklıktan müzik dinlerken mutfakta yemek yapıyor. Üzerinde kısa kollu mavi renkli üzerinde "CEREZFORUM" yazısı olan bir t-shirt var

Ing: A beautiful 22-year-old girl is cooking in the kitchen while listening to music on headphones. She is wearing a short-sleeved blue t-shirt with the words "CEREZFORUM" on it

Sistemlerin nasıl resim ürettiğini görmeniz açısından her bölüm için ikişer resim oluşturdum. Site kesinlikle eğlence amaçlı bile olsa ziyrete ve farklı resimler üretmeye değer bir yer :)

PicLumen Art VI Sistemi

resim-1.webp

Alttaki resmin saç renki değiştirme ve ikinci resimde arkaplan silinme işlemi yapıldı
resim-2.webp

PicLumen Anime V2 Sistemi

resim-3.webp

PicLumen Lineart VI Sistemi​

resim-4.webp

Pony Diffusion V6 Sistemi​

resim-5.webp

FLUX.1-schnell Sistem​

resim-6.webp

Vavv bu süper birsey ya bunu denemeliyim kesin :)))) bugun sesim solugum cikmiyorsa bilinki bu resim isi ile ugrasiyorum
illaki uyemi olacagim buna ben :)

Geri