• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

sıra Ahsem'de!!!!

• Konuyu açan Konuyu açan AHSEM
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

AHSEM

....EnDl-LeS....
merak ediyorum forma gireli baya zaman oldu...;;)
beni yeterince olmasada kısmen tanıdığınızı düşünerekten hakkımdaki fikirlerinizi bekliyorum..:hey

merak ediyorum forma gireli baya zaman oldu...;;)
beni yeterince olmasada kısmen tanıdığınızı düşünerekten hakkımdaki fikirlerinizi bekliyorum..:hey

Forumumuzun değerli üyelerinden :) forumdaki her türlü faaliyete katılan ,paylaşımcı , esprili , uyumlu , tatlı , forumdaki temiz kalplerden birisin...Bencee :)

Başlarda biraz asabi bulmuştum ama zamanla gördüm ki esprili ,sempatik bir kişiliği var..anbılıvıbılll ile gönlüme taht kurmuş üyedir kendileri .seviyoruz.:D

Seni tanımak güzel :)

kuzummmm.. canımm herşeyimsin sen benim..
sıkıldığımda gevezelik damarım kabardığında kendimi yanına attığım ve beni çekebilen nadir insanlardansın.. :P
hayatımda her daim olacak olanlardansın..
çikolatamı içim acımadan paylaştığım kişilerdensin..
vee daha fazlası .. seni cookkk seviyorum.. :P

Başlarda biraz asabi bulmuştum ama zamanla gördüm ki esprili ,sempatik bir kişiliği var..anbılıvıbılll ile gönlüme taht kurmuş üyedir kendileri .seviyoruz.:D

Seni tanımak güzel :)
teşekkürler :)
öfkeli açıklaman için
zamanla beni tanıcaksın demiştim çokta geç olmadı :D
tekrardan
anbılıvıbıll :D

kuzummmm.. canımm herşeyimsin sen benim..
sıkıldığımda gevezelik damarım kabardığında kendimi yanına attığım ve beni çekebilen nadir insanlardansın.. :P
hayatımda her daim olacak olanlardansın..
çikolatamı içim acımadan paylaştığım kişilerdensin..
vee daha fazlası .. seni cookkk seviyorum.. :P

ne diyeyim ki sana canımın içi
ahh o çikolata yok mu ahh (arada tereddüt etsemde )
yılmada paylaştığım tek insansın
benimde hiç düşünmede
I SENİ LOVEEEE =GG

son zamanlarda denk gelmeye başladık forumda pek tanımıyorum ama hint filmlerini sevdiğini biliyorum mesela :P
ben sıcakkanlı, neşeli, duyarlı biri olduğunu düşünüyorum :)

Geri