KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Hzr 2013 #1 Siz Bunları Hatırlıyormusunuz? Ben hatırlamıyorum...varmıydım acaba
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Hzr 2013 #3 felsefe_mi dediki: Benim kullandığım dönemlere denk gelmedi bunlar Genişletmek için tıklayın... hangi yılların acaba ben hiç içmedim zatende bunlarıda hiç görmedim...ben küçükken babam 2000 içerdi
felsefe_mi dediki: Benim kullandığım dönemlere denk gelmedi bunlar Genişletmek için tıklayın... hangi yılların acaba ben hiç içmedim zatende bunlarıda hiç görmedim...ben küçükken babam 2000 içerdi
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Hzr 2013 #4 KıRMıZı dediki: hangi yılların acaba ben hiç içmedim zatende bunlarıda hiç görmedim...ben küçükken babam 2000 içerdi Genişletmek için tıklayın... 70 ve 80lerin sanırsam
KıRMıZı dediki: hangi yılların acaba ben hiç içmedim zatende bunlarıda hiç görmedim...ben küçükken babam 2000 içerdi Genişletmek için tıklayın... 70 ve 80lerin sanırsam
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Hzr 2013 #6 felsefe_mi dediki: 70 ve 80lerin sanırsam Genişletmek için tıklayın... olabilir yorumsuza sormak lazım..o yaşlı ya bilir.. tabi 18 lik benim bilme imkanım yok
felsefe_mi dediki: 70 ve 80lerin sanırsam Genişletmek için tıklayın... olabilir yorumsuza sormak lazım..o yaşlı ya bilir.. tabi 18 lik benim bilme imkanım yok
buhurdan Özel Üye Özel üye 11 Hzr 2013 #7 İlki Fatih Kısaparmak'ın şarkısında geçer. 'cebinde yok parası Bafra'dır cigarası diye.'
İki nokta Üstat 11 Hzr 2013 #8 Yaşım ortaya çıksın istemezdim ama birinci ve bafrayı içmişliğim vardır..Birinci sigarasının filtresi yoktu içerken ağzına hep tütünü gelirdi vay be yaşlanmışız yahu..
Yaşım ortaya çıksın istemezdim ama birinci ve bafrayı içmişliğim vardır..Birinci sigarasının filtresi yoktu içerken ağzına hep tütünü gelirdi vay be yaşlanmışız yahu..