Tuba ♕ Özel üye 29 Mys 2013 #1 Siz hiç "Aurora Jungle" içtiniz mi? (İçindekiler: Pempe limonata, Mojiito ve Gin) Hazırladıktan sonra bu şekli alıyor.
Siz hiç "Aurora Jungle" içtiniz mi? (İçindekiler: Pempe limonata, Mojiito ve Gin) Hazırladıktan sonra bu şekli alıyor.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Mys 2013 #2 Görüntü güzel ama tadından şüpheliyim..
felsefe_mi ...!... Özel üye 29 Mys 2013 #3 Böyle bir şey içsem unutacağımı sanmıyorum. Pembe limonata ne ya?
Tuba ♕ Özel üye 29 Mys 2013 #4 felsefe_mi dediki: Böyle bir şey içsem unutacağımı sanmıyorum. Pembe limonata ne ya? Genişletmek için tıklayın... bende içmedim duymadım görmedim ama sırf görüntü için denemek isterdim
felsefe_mi dediki: Böyle bir şey içsem unutacağımı sanmıyorum. Pembe limonata ne ya? Genişletmek için tıklayın... bende içmedim duymadım görmedim ama sırf görüntü için denemek isterdim
felsefe_mi ...!... Özel üye 29 Mys 2013 #5 Tuba dediki: bende içmedim duymadım görmedim ama sırf görüntü için denemek isterdim Genişletmek için tıklayın... Görüntüde bana pek cazip gelmedi... Biz şaraba devam edelim bence Bildiğimiz bir şey sonuçta...
Tuba dediki: bende içmedim duymadım görmedim ama sırf görüntü için denemek isterdim Genişletmek için tıklayın... Görüntüde bana pek cazip gelmedi... Biz şaraba devam edelim bence Bildiğimiz bir şey sonuçta...
Tuba ♕ Özel üye 29 Mys 2013 #6 felsefe_mi dediki: Görüntüde bana pek cazip gelmedi... Biz şaraba devam edelim bence Bildiğimiz bir şey sonuçta... Genişletmek için tıklayın... ben onuda içmedim sana afiyet olsun
felsefe_mi dediki: Görüntüde bana pek cazip gelmedi... Biz şaraba devam edelim bence Bildiğimiz bir şey sonuçta... Genişletmek için tıklayın... ben onuda içmedim sana afiyet olsun
felsefe_mi ...!... Özel üye 29 Mys 2013 #7 Tuba dediki: ben onuda içmedim sana afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... Hımm... Milli içkimize devam et diyeyim o zaman
Tuba dediki: ben onuda içmedim sana afiyet olsun Genişletmek için tıklayın... Hımm... Milli içkimize devam et diyeyim o zaman
Tuba ♕ Özel üye 29 Mys 2013 #8 felsefe_mi dediki: Hımm... Milli içkimize devam et diyeyim o zaman Genişletmek için tıklayın... hangisine biliyosun birsürü milli içkimiz var
felsefe_mi dediki: Hımm... Milli içkimize devam et diyeyim o zaman Genişletmek için tıklayın... hangisine biliyosun birsürü milli içkimiz var
felsefe_mi ...!... Özel üye 29 Mys 2013 #9 Tuba dediki: hangisine biliyosun birsürü milli içkimiz var Genişletmek için tıklayın... Ayran iç ayran Yeni milli içkimiz...
Tuba dediki: hangisine biliyosun birsürü milli içkimiz var Genişletmek için tıklayın... Ayran iç ayran Yeni milli içkimiz...
Tuba ♕ Özel üye 29 Mys 2013 #10 felsefe_mi dediki: Ayran iç ayran Yeni milli içkimiz... Genişletmek için tıklayın... hııım tamam en güzeli bi ara korktum aslan sütü iç falan diceksin diyev yaşıma başıma anca ayran giderdi zaten
felsefe_mi dediki: Ayran iç ayran Yeni milli içkimiz... Genişletmek için tıklayın... hııım tamam en güzeli bi ara korktum aslan sütü iç falan diceksin diyev yaşıma başıma anca ayran giderdi zaten