Konuya cevap yaz

Ekonomik özgürlüğü olan biri olmalı

Benim yazdığım : Maddi problemlerim var, daha rahat bir hayat yaşamak istiyorum. Birlikte olacağım erkeğin her şeyden önce beni rahat ettirmesi gerekiyor...

Erkeklerin anladığı : Maddi açıdan desteklenmek istiyorum ve partnerimin beni maddi olarak rahat ettirmesini bekliyorum.

Benim için her şeyden önemlisi, karşımdaki kişinin ‘dürüst’ olması

Benim yazdığım : Geçmişteki ilişkilerimde hep güven sorunu, hatta bazı kötü tecrübeler yaşadım. Birlikte olacağım kişinin ‘kesinlikle’ sadık olması, gözünün dışarıda olmaması gerekiyor.

Erkeklerin anladığı : Güvenilir olmalı, ilişkide sadakat çok önemli ve partnerimin başka ilişkilere yönelmemesi gerekiyor.

Çocuklarım benim her şeyim!

Benim yazdığım : Birlikte güzel bir beraberlik yaşayabiliriz ama önceliğimin her zaman çocuklarımda olacağını unutmamalısın. Senin için ekstra zaman yaratamayabilirim...

Erkeklerin anladığı : Çocuklarım benim için öncelikli ve ilişkide onlara öncelik vereceğim anlamında.

Yaşıma göre oldukça genç sayılırım !

Benim yazdığım: Profilimde belirttiğimden daha yaşlıyım aslında. Sana gerçek yaşımı söylersem, benimle buluşmama ihtimalin oldukça yüksek.

Erkeklerin anladığı : Belirtilenden daha yaşlı olabilirim ve yaş konusunda dürüst değilim.

Özgürüm, ihtiraslıyım, tutkuluyum

Benim yazdığım : Haftada 60 saat mesaim var. Akşamları yogaya gidiyorum ve şu sıralar 7. Yabancı lisanımı öğrenmek için kursa gidiyorum.

Erkeklerin anladığı : İş hayatına yoğun bir şekilde çalışıyorum ve zamanımın bir kısmını hobilerime ayırıyorum.

Çoğu konuda son derece titizimdir

Benim yazdığım : Potansiyel sevgililerime söylüyorum; ‘benim gerçekçi olmayan beklentilerimle başa çıkmak zorundasınız. Beni mutlu etmek, öyle çok da kolay değil...

Erkeklerin anladığı: Beklentileri yüksek ve detaylara önem veren biri olduğumu ima ediyorum.

Oldukça sakin, yumuşak başlı ve aklı başında biriyimdir

Benim yazdığım : Herhangi bir şeyle ilgili sabit fikirlerim pek yoktur. Çoğunlukla televizyonda dizilerimi izler, çok fazla inisiyatif almak istemem.

Erkeklerin anladığı : Karar verme konusunda esnek ve liderlik rolünden kaçınan biri olduğumu anlıyor.

Gelenek ve göreneklerine bağlı biriyim

Benim yazdığım : Evlenmeden olmaz şekerim!

Erkeklerin anladığı : Geleneklere önem veriyor ve evlilik konusunda ciddiyim demektir.

En kuzeydeki ilimiz?
Geri