Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Kesinlikle geçilmemesi taraftarıyım. Uzaktan eğitim süreci bir süre öğrencilere cazip geldi hatta kısa bir süre de olsa daha da verimli olduğu dönem oldu ama artık bunun verimliliği yüz yüze eğitimle kıyaslanamaz.
Ayrıca bu süreç öğrencilerde abartılı şekilde davranış değişikliklerine de neden oldu bu durumlar ciddi sorunlara neden oldu ve olmaya da devam ediyor. Aman aman uzaktan eğitime geçilmesin diyorum.
Bu genel bir durum. Biz de diğer arkadaşlarla durumu değerlendirirken bu konunun artık ciddi sorun olduğu konusunda hemfikiriz. Okullar kapanması sadece akademik başarı değil toplumsal olarakta bir çok sorunu beraberinde getiriyor.
Sınıflarda 2 vaka çıktığında 2 haftalık uzaktan eğitime geçtiğimizde bile çocukları geri geldiklerinde okula 1 ay toparlayamıyorken bir kez daha tam zamanlı uzaktan eğitime geçilirse artık tamamen ipin ucunun kaçacağını düşünüyorum. Kesinlikle uzaktan eğitime geçilmemeli, net bir şekilde.
Sınıflarda 2 vaka çıktığında 2 haftalık uzaktan eğitime geçtiğimizde bile çocukları geri geldiklerinde okula 1 ay toparlayamıyorken bir kez daha tam zamanlı uzaktan eğitime geçilirse artık tamamen ipin ucunun kaçacağını düşünüyorum. Kesinlikle uzaktan eğitime geçilmemeli, net bir şekilde.