mehmet ş Katılımcı 8 Şbt 2010 #1 canlar size çok imreniyorum ne yapıyorsanız yapıyorsunuz gidiyorsunuz bir yere tekrar yok birşey yok canımdan bıktım
canlar size çok imreniyorum ne yapıyorsanız yapıyorsunuz gidiyorsunuz bir yere tekrar yok birşey yok canımdan bıktım
patik Özel Üye Özel üye 8 Şbt 2010 #2 Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Biraz depresif gördüm sizi...
CAYİT Katılımcı 8 Şbt 2010 #3 Yanlış anlamadıysam bu adamın bir web sitesi var burası kadar iyi değil onu anladım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Şbt 2010 #4 CAYİT dediki: Yanlış anlamadıysam bu adamın bir web sitesi var burası kadar iyi değil onu anladım Genişletmek için tıklayın... mantıklı olabilir..
CAYİT dediki: Yanlış anlamadıysam bu adamın bir web sitesi var burası kadar iyi değil onu anladım Genişletmek için tıklayın... mantıklı olabilir..
CAYİT Katılımcı 8 Şbt 2010 #5 KıRMıZı dediki: mantıklı olabilir.. Genişletmek için tıklayın... Çok iyi dedektifim
Suskun V.I.P V.I.P 10 Şbt 2010 #6 mehmet ş dediki: canlar size çok imreniyorum ne yapıyorsanız yapıyorsunuz gidiyorsunuz bir yere tekrar yok birşey yok canımdan bıktım Genişletmek için tıklayın... O zaman sende aramıza katıl.Unutmaki "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR".her şey yolunda gitmezse tek başına üzüleceğine hep birlikte üzülürüz .
mehmet ş dediki: canlar size çok imreniyorum ne yapıyorsanız yapıyorsunuz gidiyorsunuz bir yere tekrar yok birşey yok canımdan bıktım Genişletmek için tıklayın... O zaman sende aramıza katıl.Unutmaki "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR".her şey yolunda gitmezse tek başına üzüleceğine hep birlikte üzülürüz .
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Şbt 2010 #8 Mehmet ş hocam açmışsınız konuyu çöz çözebilirsne Çözüm aramak yerine mehmet ş hocamızın ne demek istediği tartışılr olmuş enteresan bir yaklaşım. Ben de size imreniyorum
Mehmet ş hocam açmışsınız konuyu çöz çözebilirsne Çözüm aramak yerine mehmet ş hocamızın ne demek istediği tartışılr olmuş enteresan bir yaklaşım. Ben de size imreniyorum
mehmet ş Katılımcı 14 Şbt 2010 #9 Suskun dediki: O zaman sende aramıza katıl.Unutmaki "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR".her şey yolunda gitmezse tek başına üzüleceğine hep birlikte üzülürüz . Genişletmek için tıklayın... ok annadım
Suskun dediki: O zaman sende aramıza katıl.Unutmaki "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR".her şey yolunda gitmezse tek başına üzüleceğine hep birlikte üzülürüz . Genişletmek için tıklayın... ok annadım